Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

And Just Like That krijgt tweede seizoen!

Meer ageless 45+ fabulous fashion? We zijn vóór. Goed nieuws voor liefhebbers van fashion en sisterhood: HBO Max heeft  aangekondigd dat And Just Like That... (AJLT) een tweede seizoen krijgt. AJLT, een vervolg op Sex and the City, maar nu met Carrie, Miranda en Charlotte als vrouwen van middelba...

And Just Like That krijgt tweede seizoen!

Meer ageless 45+ fabulous fashion? We zijn vóór.

Goed nieuws voor liefhebbers van fashion en sisterhood: HBO Max heeft  aangekondigd dat And Just Like That... (AJLT) een tweede seizoen krijgt.

AJLT, een vervolg op Sex and the City, maar nu met Carrie, Miranda en Charlotte als vrouwen van middelbare leeftijd, was het meest succesvolle debuut van een Max Original serie tot nu toe.

Welke kant het verhaal op zal gaan, is nog niet bekend, maar misschien dat de schrijvers revanche kunnen nemen op de krampachtige culturele correctheid die het eerste seizoen in de greep hield.

Als iets duidelijk is – je leest het elke dag hier op Nouveau – is dat je als vijftiger niet inlevert op veerkracht, sprankeling en humor, net de dingen die Carrie & Co een beetje hebben laten liggen.

Nu het verantwoorde gedeelte is afgehamerd, zien we onze New Yorkse vriendinnen graag weer aan de cocktails, in over the top fashion en in gesprek over de smakelijke wederwaardigheden van hun levens.   

Foto's (c) HBO Max

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in