Lekker makkelijk koken, lang tafelen – laat de lange avonden maar komen!

Pineut ken je van de zomerse DIY mocktails en cocktails, maar dit grappige label heeft nu ook lekkere zaken voor de donkere dagen van het jaar: nieuwe DIY soep en DIY borrelbrood.

Mix-het-zelf-lekker soep
Van de soep die je moeder vroeger voor je maakte als je niet fit was tot de erwtensoep van oma; er zijn maar weinig gerechten die je zo snel terugvoeren naar een gevoel van warmte en gezelligheid als soep.

Dat gevoel heeft Pineut gevangen in een kant en klare mix van gedroogde ingrediënten. Lekker voor thuis, maar minstens even leuk als cadeau.

Article continues after the ad

De mixen komen in een glazen verpakking met vrolijke etiketten, en komen in de smaken groente, tomaat, linzen en erwten. De mixen zijn 100% vegan, bevatten geen zout of conserveringsmiddelen, maar zitten wel boordevol groente.

Brood bij de borrel
Italiaanse focaccia, wijnbrood en groentebrood: met het doe-het-zelf borrelbrood (ook lekker bij de soep!) is je borrel bij voorbaat al geslaagd.

Alles wat je toe moet voegen zijn wat persoonlijke smaakmakers en goed gezelschap. De mixen bestaan uit pure ingrediënten, en zijn binnen een uur veranderd in een heerlijk vers borrelbrood.

Extra bijzonder: voeg een flinke scheut rode wijn toe en breng iets heel nieuws op de borreltafel met het wijnbrood.  

Foto's (c) Pineut 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in