Geïnspireerd op de Mars Rover en best gezellig!

Heel actueel in de tijd van sociale bubbels: een huis dat volledig uit bubbels bestaat! Het staat in het Australische Brisbane en is ontworpen door Graham Birchall die er tien jaar over deed om het te bouwen.

Article continues after the ad

Het bestaat uit elf 'bellen' die met elkaar verbonden zijn. De bellen hebben een diameter van vier tot acht meter. Het Bubble House is geïnspireerd op de Mars Rover van NASA waar Birchall het ontwerp voor verzon.

Naast terrassen en balkons bestaat het huis uit zestien kamers, waaronder drie slaapkamers, twee badkamers, een bibliotheek, een garage met ruimte voor vier auto's en een mooie tuin.

Een schilderij ophangen is een uitdaging op de ronde muren en kasten zijn op maat gemaakt "maar als je naar binnen loopt, voel je je meteen anders," volgens makelaar Helene Shephard.

"Het heeft een energie waar je meteen rustig van wordt en je kunt een hele hoop mensen over de vloer hebben zonder het door te hebben."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in