TING!Ting

Ting! is een uitzonderlijke performance van dans, muziek en circus van Scapino Ballet Rotterdam en popband NITS i.s.m. Codarts Circus Arts. Een betoverend schouwspel op een unieke locatie in de havens van Rotterdam met meer dan dertig artiesten en performers.

70 jaar Scapino inspireerde choreograaf Ed Wubbe tot een excentrieke jubileumproductie. Drie disciplines worden met elkaar gecombineerd tot een soms grotesk en gevaarlijk, dan weer ontroerend en poëtisch spel. De toeschouwers worden meegenomen in een tijdloze fantasiewereld. De voorstelling wordt in het rond op een piste gepresenteerd, in de Ferro Dome, een immense voormalige gashouder met een ruw karakter.

Ed Wubbe:
“TING! is geïnspireerd op het leven dat mooi, triest en absurd kan zijn. De voorstelling gaat over een onvoorspelbare wereld die tot in alle uithoeken voortraast en voortdurend verandert en verrast. Een ontdekkingsreis in een wereld, een waarin alles kan.”

Article continues after the ad

TingNITS:
“Wij zien uit naar de samenwerking omdat zowel Scapino als NITS eigenzinnig te werk gaan en een eigen taal ontwikkelen, wars van heersende trends. Ook in de grote zeggingskracht van de dansers en de choreografieën zien en voelen wij een parallel met onze muziek. Wat ons erg prikkelt is te ervaren hoe onze bestaande en nieuwe muziek in dans wordt omgezet.”

Prijs: vanaf € 29,-.

Wanneer: 15 september - 9 oktober 2016

Speellijst: Kijk op Ticket Master

Informatie: www.scapinoballet.nl