Dit is wat er gebeurde in Prince’s huis na zijn dood. 

Het is zes maanden geleden dat Prince is overleden, waardoor wij een ongelofelijke muzieklegende moeten missen. Zijn zus, Tyka Nelson, vertelde over haar verlies en hoe zij en de nabestaande omgaan met zijn dood in een interview met Al Roker bij The Today Show.

Paisley Park

‘Ik had de sterkste band met hem, dus daarom denk ik dat ik het grootste verlies ervaar', zei Nelson toen Roker vroeg hoe het verwerkingsproces gaat. Toen Roker aan Nelson vroeg of zij Prince aanwezigheid nog voelt tijdens haar wandelingen door Paisley Park (de platenlabel van Prince). Het bedrijf is ingesteld om voor publiek te openen als een museum, een week na zijn dood. Nelson zei ‘Oh, zeker weten. Elke keer als ik naar zijn kleren kijk of een nummer van hem hoor of natuurlijk een duif zie, voel ik een verbintenis met mijn broer.’

When doves cry…

Prince had twee duiven genaamd Majesty (Majesteit) en Divinity (Goddelijkheid) die meezingen met zijn album ‘One Nite Alone’. De vogels zongen altijd, maar toen Prince niet meer thuis kwam, zei Nelson dat er een angstaanjagende stilte in het huis was. ‘Als zij stil zijn, is er iets mis. Toen Prince overleden was, zongen zij niet meer. Toen ik voor de eerste keer kwam na zijn dood vroeg ik mij gelijk af waar de duiven waren, zo stil waren ze.’ De duiven waren gewoon thuis. Alsof zij wisten wat er gebeurd was.

‘Nu zingen zij wel, maar nooit meer zo vrolijk als vroeger. Zoals Roker opmerkt, is er een verbinding met Prince zijn eerdere hit. ‘It’s litterally doves crying right now.’

 

Bron: The Huffington post

De presentatrice plaatste een bericht op Instagram waarin ze aankondigt al een tijdje aan duo-presentatie te doen...

Eva (39) is sinds september 2016 samen met haar vriend Dexter van der Voorn, die televisieproducent is. Hij werkte onder meer bij haar programma De Verenigde Staten van Eva.

Het is het eerste kindje van het stel.

Van harte gefeliciteerd!

 

Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan... #zwanger #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Sommige vrouwen hebben er meer last van dan andere: de overgang. Yasmin Le Bon, model en de vrouw van Duran Duran leadzanger Simon Le Bon sprak met het Britse Magazine Red over de ongemakken van deze levensfase. Ze zegt dat het effect heeft op alles in haar leven. Van haar geheugen tot haar taille.

In het interview met de Engelse glossy doet ze een boekje open over haar menopauze. Ze spreekt openhartig over haar gewichtstoename en warrige geheugen. Ze had een hele reeks aan symptomen.

Yasmin: “Je hebt overal pijn, je bent moe en je krijgt een nieuw laagje vet op plekken waar het vroeger nooit zat. Je vergeet afspraken en waar je je auto geparkeerd hebt…”

Le Bon, inmiddels 53 (maar wat ziet ze er nog geweldig uit!) is inmiddels 33 jaar getrouwd met Duran Duran’s  (je weet wel, van The Reflex) voorman Simon le Bon en moeder van drie dochters. Ze onthult dat ze niet goed was voorbereid op de effecten van de menopauze.

“Het is belangrijk dit te delen met mensen, ik praat erover met mijn dochters, want ik wil dat zij er beter op bedacht zijn dan dat ik was.

Yasmin vertelt verder ook over haar dieet en geeft tips om fit te blijven als je ouder wordt.

Goede vetten! Adviseert ze. Olijfolie, kokosolie, boter, avocado’s en notenolie; je lichaam heeft het nodig volgens haar. En eet minder gluten en pas ook op met quinoa. 

Bron: The Good Housekeeping Web team