Metropool, stad, zonbestemming of verre reis: Wigwam.Travel helpt je graag de leukste plekjes op aarde te ontdekken. Kies uit 77 bestemmingen en een tophotel!

Wigwam.Travel

Wigwam stelt pakketten samen uit de aanbiedingen van alle airlines en van hotels uit een strenge selectie op het gebied van locatie, sfeer en uitstraling. Slapen gebeurt daardoor altijd op een centrale, hippe en kwalitatieve plek.

Article continues after the ad

Vluchttijden en airlines kiezen reizigers zelf uit de beste opties voor heen en terug. Zo biedt Wigwam de kwaliteit van een luxe touroperator, maar dan met een heel wat leuker prijskaartje. Wie hier boekt is verzekerd van een super hotel en fijne vluchttijden. 

Een pakketreis van een prijsvechter kan tegenvallen. De vluchttijden snoepen twee dagen van je trip af, het hotel is wel erg basic, niet al te schoon en ligt ver van alle bezienswaardigheden. Wigwam is anders.

In het overzichtelijke aanbod op de website ligt de nadruk op de hotels en daarbij worden de highlights van de reis en de waardering van andere reizigers duidelijk aangegeven. Het aanbod is groot!

In stijl genieten op Ibiza, een tapa eten in Valencia of flaneren in Kaapstad? Er staan elke dag weer nieuwe reizen online. Kijk op Wigwam.Travel

Winactie

Nouveau mag 3 vakantievouchers weggeven t.w.v. € 75,-. Vul je gegevens in en wie weet, kan jij straks jouw vakantietrip boeken. De voucher is éénmalig te gebruiken en geldig tot 1 juli 2019.  Deze actie loopt t/m 2 januari 2019. Deze actie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in