Vanavond barst het songfestivalgeweld los in Tel Aviv. Of Nederland er zin in heeft, gaat kijken én achter onze inzending staat? Yes, twee op de vijf Nederlanders verwacht dat Duncan Laurence met het het nummer Arcade het Eurovisiesongfestival wint, zo Sky Radio ons te vertellen. 

Na Duncan zien de ondervraagden van het Sky Radio onderzoek het meeste in de liedjes van Zweden (10%) en Groot-Brittannië (8%). Van degenen die denken dat Duncan niet wint, verwacht 40% dat er de komende vijf jaar sowieso geen Nederlandse overwinning komt.

Article continues after the ad

Meer dan de helft van de Nederlanders (57%) zegt de finale van zaterdag te gaan kijken. De voorrondes zijn iets minder populair (41%).

Paradiso

Er is ook ander leuk nieuws voor fans van de Nederlandse afgevaardigde van het Eurovisiesongfestival, Duncan Laurence treedt deze zomer op in Paradiso. Kaartjes voor het optreden in Paradiso zijn vanaf deze donderdagochtend te koop.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in