Als het aan Abba-voorman Björn Ulvaeus ligt, komt er een derde deel in de reeks Mamma Mia!-films. Hij denkt er serieus over na, vertelde hij in een interview met de Britse zender Magic Radio. 

Ook liet hij weten dat de band klaar is met het opnemen van een aantal nieuwe nummers. Het is nog niet bekend wanneer deze worden uitgebracht.

Article continues after the ad

Meryl Streep

De eerste Mamma Mia!-film kwam in 2008 uit. Het verhaal was gebaseerd op de gelijknamige jukeboxmusical over een jonge vrouw die, voordat ze in het huwelijk treedt op een Grieks eiland, wil weten wie haar vader is. De film, met Meryl Streep en Amanda Seyfried in de hoofdrollen, was een grote hit.

Tien jaar later volgde de sequel Mamma Mia: Here We Go Again waarin Cher meespeelde.

 

Film met nieuwe Abba-muziek? 

Björn zei met alle plezier een derde film te willen maken 'als iemand met een goed idee komt'. "We zullen daar absoluut naar kijken." Het lijkt de zanger een goed idee als de derde film nieuw werk van de Zweedse groep bevat. "We denken daar serieus over na."

Bron: Magic Radio
Beeld: Universal Pictures

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in