Nog zin om de hort op te gaan of kijk je liever naar een knallende vuurwerkshow in plaats van de karige vuurpijlen van de buurman? Dit zijn de mooiste vuurwerkshows vanavond.

1. Erasmusbrug Rotterdam

Het is alweer voor de elfde keer dat Rotterdamse Erasmusbrug fungeert als het perfecte canvas voor een licht- en vuurwerkshow die zijn weerga niet kent. Vrij toegankelijk. Het programma start om 22:30.

Article continues after the ad

Meer info

Ook leuk: het Kindervuurwerk op de Holland Amerikakade. Al om 19:00 zodat de kleintjes het spektakel ook kunnen meemaken. Meer siervuurwerk dan knalvuurwerk. Toegang is gratis, maar wel graag even aanmelden via de website.

2. Apeldoorn telt af

Op het Marktplein van Apeldoorn hangt een enorme aftelklok die het startsein geeft voor een 20-minuten-durende vuurwerkshow die klokslag 0:00 begint.

Meer info

3. Haagse vuurwerkshow bij de Hofvijver

Vanaf 22:00 barst er een oudejaarsfeest los bij de Hofvijver, de Korte Vijverberg, Plaats en de Buitenhof. Het aftelmoment deel je met heel Nederland, want dat wordt uitgezonden op NPO1. Daarna gaat het vuurwerk, begeleid door licht- en videoprojecties, de lucht in. Prachtig!

Meer info

4. Vrij uitzicht over ’t IJ bij de Kop van Java in Amsterdam

In Amsterdam zijn dit jaar een aantal vuurwerkvrije zones. Maar niet bij de Kop van Java! Je ziet de show het beste vanaf de Jan Schaeferbrug of de Noordwal. Toegang is ook hier gratis.

Meer info

5. Kindervuurwerkshow en Centrale Vuurwerkshow in Hilversum

Net als in Rotterdam, wordt ook in Hilversum een Kindervuurwerkshow afgestoken dat meer uit siervuurwerk dan uit knalvuurwerk bestaat. Die show begint op het Marktplein vroeg op de avond. Om middelnacht volgt de grote centrale vuurwerkshow.

Meer info

Bron NU.nl. Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in