Het nieuwe seizoen van de Tram Experience zet het Belgisch culinair patrimonium in de kijker.

Brussel, de hoofdstad van België. U bent er misschien al een keer geweest, maar wie deze ervaring nog niet heeft gehad – deze twee uur verwijderde wereldstad heeft een eigen, lokale identiteit met een rotsvaste reputatie. Een stad waar op elk hoekje van de straat cultuur bruist en waar u optimaal wilt genieten. Wat dacht u van een rit aan boord in een tram die alles wegheeft van een gastronomisch designrestaurant?

Vanaf 30 augustus staat het aanbod van de Brusselse keuken met producten van eigen bodem centraal van de Tram Experience die dit jaar voor het vijfde seizoen plaats vindt. Tijdens een rit van meer dan twee uur door het Hoofdstedelijk Gewest biedt deze bijzondere tram een geheel van authentieke Belgische smaken en nieuwe interpretaties.

Article continues after the ad

Tram Experience

Naast Belgische topchefs zoals Lionel Rigolet, Filip Claeys en David Martin, werken er ook enkele prominente buitenlandse chefs. Dit laat de deelname aan het internationale karakter van de hoofdstad zien, zoals de Siciliaan Giovanni Bruno, de Californische chef Alex Joseph en de IJslandse Vilhjalmur Sigurdarson.

Twee uur lang proeft u er van een zes of zeven-gangenmenu van (inter)nationale topchefs, dit alles met een uniek uitzicht op de mooiste plekken van Brussels by night. De prijzen variëren naargelang de menu's van 85 tot 115 euro per persoon en omvatten Cava, wijn en water.

 

 

Voor meer informatie en reservaties: www.tramexperience.brussels

Bewaren

Bewaren