EnergyUp

Versla de winterdip in het EnergyUp Café

Starbucks en Philips werken samen om klanten een boost energie te geven

Vanaf vandaag zijn diverse Starbucks winkels in Nederland omgetoverd tot EnergyUp Cafés. Tot en met 28 februari zijn deze winkels uitgerust met de Philips EnergyUp lampen, om zo Starbucks fans een extra dosis energie te geven en de winter blues te verslaan.

Een dubbele boost aan energie in het EnergyUp Café

Onze drukke levensstijl vraagt om constante topprestaties, de hele dag door. Niet zo gek dus dat zelfs de fitste persoon last kan hebben van energiedipjes. Zeker in de winter-maanden, wanneer de dagen donker zijn, lukt het niet altijd om voldoende daglicht tot ons te nemen. Terwijl dat juist van belang is voor een optimale energiehuishouding, humeur en welzijn. Om Starbucks fans een extra dosis energie te geven tijdens de winterdagen, zijn diverse Starbucks winkels uitgerust met de Philips EnergyUp lampen. Deze lamp gebruikt de kracht van natuurlijk daglicht om zo de de energievoorraad aan te vullen en alertheid en het humeur te verbeteren. Dit maakt het EnergyUp Café de perfecte hangout en werkplek om je batterij weer op te laden onder het genot van je favoriete Starbucks drankje.

Genoeg energie voor de hele dag

De Philips EnergyUp lamp revitaliseert het lichaam en bevordert een goed humeur in slechts 20 tot 30 minuten, door de lamp simpelweg op armlengte te positioneren zodat het licht in de ogen schijnt. Deze natuurlijke energiebron past bij een gezonde levensstijl en helpt je op te starten in de ochtend of na je lunchdip. Het ondersteunt bovendien het behoud van een uitgebalanceerde energievoorraad gedurende de dag.

NIEUW: Coconut Caffè Latte om bij op te warmen

Naast de energieke EnergyUp Cafés heeft Starbucks deze winter de Coconut Caffè Latte geïntroduceerd. Dit drankje is verkrijgbaar in alle winkels door het land en is de perfecte combinatie van klassieke Starbucks espresso en zachte kokosmelk.
Philips klanten worden in deze koude wintermaanden getrakteerd op een gratis Starbucks drankje wanneer zij er één voor een vriend of vriendin kopen . Zo kunnen zij samen de nieuwe Cononut Caffè Latte proberen of simpelweg genieten van hun favoriete Starbucks koffie in alle Starbucks winkels in Nederland. Fans worden op hun beurt door Philips in de watten gelegd en ontvangen 10% korting bij aankoop van een Philips EnergyUp lamp (voor meer informatie en algemene voorwaarden voor beide acties verwijzen wij door naar Philips.nl/energy-cafe).

Locaties Starbucks:

The Bank, Rembrandtplein – Utrechtsestraat 9 Amsterdam
Overtoom – Overtoom 72, Amsterdam
Hollandse Toren – Hollandse Toren 97, Utrecht
Grote Markt – Grote Markt 44, Den Haag

Wanneer:

25 januari – 28 februari 2016

Een speak easy restaurant. Dat wilden Peter Gast en Jacqueline van Liere nou eens neer zetten. Een mysterieus concept waarvoor je een scancode moet hebben om binnen te komen. Immers: “exclusiviteit is het nieuwe zwart”. Nouveau's Wies en Claudia proeven voor.

We staan voor een onooglijke deur in de Amsterdamse binnenstad en vragen ons af: zijn we hier wel goed?

Maar de deur zwaait open op onze scancode, en we stappen binnen in een velours ingerichte bar, de muur is behangen met wijnflessen. We wanen ons bijna in de jaren ’20 van de vorige eeuw (waar in speak-easy’s illegale drank geconsumeerd kon worden).

Achter de bar is een nog grotere verrassing: een smaakvolle jazzclub wat een restaurant blijkt te zijn. Denk: veel fluweel, intieme zitjes en vooral veel sfeer.

En vier kookplateau’s. Want daar staan Peter en zijn keukenbrigade de culinaire sterren van de hemel te koken. Deed hij ook al bij 't Schulten Hues in Zutphen, maar dit, deze sprak easy, is zijn échte droom.

Je kunt a la carte eten, maar ook een gastronomisch menu van € 75 volgen, waarbij je verrast wordt door wel 10 à 14 kleine gerechten. Met een hoofdrol voor Nederlandse producten, en veel ‘uit het veld’.

Jacqueline doet de wijnen, en schenkt waar de gast van houdt (de Gastjes vinden een wijnarrangement vaak geen recht doen aan de gangen). De bediening is meegekomen uit Zutphen en omgeving, en daardoor ontwapenend aardig.

Graphite is een restaurant voor maar 20 personen, en dat vergroot de intieme sfeer. Wij van Nouveau zeggen: het is een beleving, bijna kooktheater. Liever voor een lagere prijs de culinaire vruchten van Peter plukken? Op zaterdag is er lunch.

www.graphite.amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Ook Noord-Nederland moet vanaf maandag écht weer aan de slag. Maar het belooft dit weekend goed weer te worden, dus trekken wij het vakantiegevoel gewoon nog even door. Bij deze restaurants in 't Gooi kan dat.

1. Genieten in de binnentuin van Acquavite, Naarden-Vesting

Alleen al voor de locatie in de Promers Kazerne een bezoekje waard. Bij mooi weer is de binnentuin een oase van rust waar het optimaal genieten  is van de kookkunsten van de chefs.

Naar de website

2. Kantje pikken bij The Harbour Club, Vinkeveen

Met zo veel schuiten per hoofd van de plaatselijke bevolking werd het wel tijd voor een Harbour Club aan de Vinkeveense Plassen. Het concept is al beproefd in Rotterdam en Amsterdam; goede wijnen (bij voorkeur met bubbels), oesters, vis en vlees van hoge kwaliteit geserveerd in een stijlvolle sfeer.

Niet te stijfjes gelukkig, maar modern met klasse. Je kan er prima met de auto komen, maar liever leggen we, als het weer het toelaat, de boot aan de steiger waar plaats is voor wel 20 sloepen. 

Naar de website

3. Smaakexplosies bij Wimmy van The Red Sun, Blaricum

Eigenaresse Wimmy Hu ging in 2013 met sabbatical en is nu gelukkig weer terug op het oude nest in Blaricum met een buslading energie en inspiratie. Het interieur is modern en mondain en Domain Laroche bottelde zelfs een Premier Cru Chablis, speciaal voor The Red Sun.

Die combineert fantastisch met de smaakexplosies op de kaart. Verder hebben wij door de sushibar van 9 meter lang en 10 chefs in de open keuken meer dan genoeg redenen voor een reünie. Welkom terug!

Naar de website

4. Quisine Traditionelle bij Eten bij Sidney, Hilversum

Als iemand de klappen van de culinaire zweep kent, is het Sidney Heinze. Van Michelinster bij Tante Koosje naar faillissement bij Bordjes. Maar hij is alweer een tijdje terug gelukkig.

Bij ‘Eten bij Sidney’ in Hilversum staan traditionele gerechten op de kaart geïnspireerd op de Franse keuken: Cuisine traditionelle. Sidney heeft er weer zin in en zijn vrouw Michelle ook. Samen geven ze dit historische pandje in het centrum van Hilversum weer glans.

Naar de website

5. Heerlijk aan het water bij AIM, Loosdrecht

Het is de eerste zomer aan het Loosdrechtse water voor Restaurant AIM. En wat voor zomer. Hier geen haastige sfeer of dicht op elkaar, maar ruimte, rust en heerlijke combinaties op je bord.

De Jamaicaanse ‘surf & turf  van langoustine en runder short ribs is onovertroffen. Daar gaan we steeds weer voor terug. 

Naar de website

Vanzelfsprekend is het bij deze restaurants goed toeven als je even behoefte hebt aan een gezonde dosis vakantiegevoel. Veel plezier!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in