Waarom moeilijk doen als het héél gemakkelijk kan? Dat geldt vanaf nu ook voor de bescherming van je huid tegen de schadelijke effecten van UV-straling en dehydratatie. Met dank aan de razendsnelle totale bescherming van de nieuwe  Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30.

Je kunt niet jong genoeg starten met het gebruiken van een hydraterende, verzorgende en beschermende dagcrème. Talloze onderzoeken hebben inmiddels aangetoond dat je de beste basis voor een ‘ageless’ huid op jonge leeftijd creëert.

Denken dat je pas bij 40-up hoeft te beginnen, is niet meer van deze tijd.

Recent onderzoek toont aan dat de invloed van buitenaf door UV-straling en gebrekkige hydratatie een grotere rol spelen bij het verouderen van de huid dan de genetische aanleg.

Ook beschermend als de zon niet schijnt

Heel vrouwen denken dat ze geen UVbescherming nodig hebben, wanneer de zon niet schijnt. Maar ook als de zon niet schijnt, kan er veel UV-straling zijn. Daarom is het superverstandig om het hele jaar door een dagcrème met SPF te gebruiken.

Nog zo’n onjuiste aanname: Producten met een hoge SPF zijn vettig en laten de huid niet of amper ademen.

Er zit zeker een kern van waarheid in. Maar dat risico loop je niet bij het gebruiken van de nieuwe Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30 omdat deze dagcrème enorm licht aanvoelt!

Om het onaangenaam vettige en ‘zware’ SPF-gevoel te elimineren, ontwikkelden wetenschappers van Olaz een sterk verbeterd zonfilter systeem. Hierdoor voelt de crème verbazingwekkend licht aan op de huid en biedt het toch een geweldige bescherming.

Je slaat dus twee zomerse vliegen in één klap:

Fantastische huidverzorging én -bescherming plus een stralende, absoluut niet vettig aanvoelende huid. En dat alles met een alles-in-één lichtgewicht dagcrème uit één potje: Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30!

Nouveau mag er 10 weggeven. Doe mee! Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in 

More content below the advertising

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in