In augustus plaatsen wij een exclusieve oproep op onze website voor nouveau lezers om een nieuw product te testen van Clarins, Supra Sérum Lift-Remodelant Multi-Intensif. Uit alle reacties selecteerde wij 15 lezers die het product voor ons getest hebben. Zij gaven het product een gemiddeld cijfer van 8.3!

Uit de groep van 15 testers hebben wij 2 dames geselecteerd die werden gefotografeerd door een professionele fotograaf en gestyled door een professionele stylist.

Clarins Linda Achterberg

Article continues after the ad

 

Linda Achterberg (50) was een van de geselecteerde. Zij zegt over het serum: “Mijn huid is verbeterd sinds ik het serum gebruik; hij voelt beter, ziet er frisser uit, is egaler en voelt minder trekkerig en droog. Mijn huid is minder geïrriteerd en voelt gladder. Het geeft een heerlijk sensatiegevoel bij het aanbrengen, het serum voelt lekker en is niet vet. Ik kreeg positieve reacties uit mijn omgeving, namelijk dat mijn huid er beter en mooier uitziet. Het serum krijgt van mij een 8.”

 

Clarins Myriam de JongDe andere geselecteerde Myriam de Jong (59) is blij verrast met de resultaten: “Na gebruik van het serum is mijn huid steviger en minder slap en een stuk frisser. In de loop van de dag verdwijnt dat laatste effect wel weer een beetje, maar dat lijkt me logisch. De textuur van het serum is goed, want je voelt wel dat je het hebt opgebracht (het is niet meteen weg), maar het trekt wel direct goed in de huid. Er blijft een mooi laagje achter en het ruikt lekker. Tijdens de testperiode kreeg ik veel complimenten, mensen zeiden dat ik er goed uitzag, terwijl ik best moe was. Ik geef dit serum een 9!”

 

ClarinsHet Sérum Supra Sérum Lift-Remodelant Multi-Intensif is een serum dat in de kern zowel actief als weldadig is, en effectiviteit en genieten combineert. Dit serum is licht van textuur, ‘opvullend’, zacht en egaliserend en heeft een frisse delicate geur. Het serum wordt onmiddellijk door de huid opgenomen, geeft een mooie zijdeglans en maakt de gezichtscontouren op een comfortabele manier strakker. Supra Sérum is het wapen geworden in de strijd tegen zwaartekracht en veroudering; efficiënt en natuurlijk! Het helpt pigmentvlekken verminderen en gezichtscontouren verstevigen.

Andere reacties van de lezeressen:

  • Martha (45) geeft een 8. “Mijn huid oogt niet alleen steviger, maar ook egaler en rustiger. Ook mijn kaaklijn is iets strakker. Zelfs mijn gevoelige huid verdraagt het serum goed. Tijdens het testen, kreeg ik vanuit mijn omgeving te horen dat ik er uitgerust en goed uitzag. Het doet echt iets."
  • Janice (43) geeft een 10. “Omdat het doet wat ’t belooft! Je ziet de pigmentvlekken wat minder en mijn huid oogt egaler.”
  • Wianne (59) geeft een 8.5. “Mijn huid voelt beter en is steviger, minder slap sinds ik het serum gebruik.”
  • Sandra (51) geeft een 8. "Ik had een onrustige, vermoeide huid. Sinds ik het serum gebruik is mijn huid rustiger geworden en oogt minder vermoeid. Het serum voelt zacht aan en smeert lekker uit.”
  • Janny (67) geeft een 9. “Ik heb minder diepe groeven langs mijn mond, mijn huid is minder slap en mooi egaal. Het serum smeert heerlijk, het is echt een superproduct!”.