Catherine heeft een aantal roerige jaren achter de rug (gedoe met haar man Michael Douglas en ze liet zich opnemen in een kliniek wegens een bipolaire stoornis), maar dat is niet te zien. De actrice gaat richting de vijftig en ziet er prachtig uit.

Haar geheim?

Au naturel?

Volgens boze (botox)tongen zou ze de natuur een handje geholpen hebben, maar volgens de actrice is ze au naturel en drinkt ze gewoon liters water op een dag, sport ze veel en houdt ze van gezond eten. "Daar voel ik me goed en lekker bij. Zeker omdat ik zoveel reis", zei Catherine tegen E! News.

Article continues after the ad

Fruit en groenten

Dat gezonde eten ziet er als volgens uit. Ten eerste, de actrice drinkt absoluut geen alcohol. Daarnaast eet ze allemaal ontstekingsremmende producten (uien, pepers, knoflook en donkere bladgroenten) en fruit dat bomvol antioxidanten zit, zo onthulde ze in W Magazine. 

Kombucha

Maar ook slaat ze geen dag over zonder een vers fruitsapje en zweert ze bij Kombucha ,een eeuwenoude Chinese gefermenteerde drank, gemaakt van thee, suiker, gist en bacteriën. 

Catherine met haar look-a-like dochter Carys

Hoela hoep

Naast gezond eten is bewegen natuurlijk ook heel belangrijk. Want met alleen fruit, groenten en verse sappen ben je er nog niet.

Ze heeft ook een leuke work-out: naast dansen - wat ze al jaren doet om in shape te blijven - vind je haar ook vaak met een hoela hoep in d'r hand, wandelt ze veel en stapt elke dag op de loopband.

Barre

Maar de actrice zweert daarnaast ook bij het populaire ballet barre work-out, dat is ballet, pilates, yoga en cardio ineen. We worden al moe bij het idee, maar als we naar Catherine kijken blijf je er heel slank bij.

Bron: W Magazine/E !News Beeld: Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in