Catherine heeft een aantal roerige jaren achter de rug (gedoe met haar man Michael Douglas en ze liet zich opnemen in een kliniek wegens een bipolaire stoornis), maar dat is niet te zien. De actrice gaat richting de vijftig en ziet er prachtig uit.

Haar geheim?

More content below the advertising

Au naturel?

Volgens boze (botox)tongen zou ze de natuur een handje geholpen hebben, maar volgens de actrice is ze au naturel en drinkt ze gewoon liters water op een dag, sport ze veel en houdt ze van gezond eten. "Daar voel ik me goed en lekker bij. Zeker omdat ik zoveel reis", zei Catherine tegen E! News.

Fruit en groenten

Dat gezonde eten ziet er als volgens uit. Ten eerste, de actrice drinkt absoluut geen alcohol. Daarnaast eet ze allemaal ontstekingsremmende producten (uien, pepers, knoflook en donkere bladgroenten) en fruit dat bomvol antioxidanten zit, zo onthulde ze in W Magazine. 

Kombucha

Maar ook slaat ze geen dag over zonder een vers fruitsapje en zweert ze bij Kombucha ,een eeuwenoude Chinese gefermenteerde drank, gemaakt van thee, suiker, gist en bacteriën. 

Catherine met haar look-a-like dochter Carys

Hoela hoep

Naast gezond eten is bewegen natuurlijk ook heel belangrijk. Want met alleen fruit, groenten en verse sappen ben je er nog niet.

Ze heeft ook een leuke work-out: naast dansen - wat ze al jaren doet om in shape te blijven - vind je haar ook vaak met een hoela hoep in d'r hand, wandelt ze veel en stapt elke dag op de loopband.

Barre

Maar de actrice zweert daarnaast ook bij het populaire ballet barre work-out, dat is ballet, pilates, yoga en cardio ineen. We worden al moe bij het idee, maar als we naar Catherine kijken blijf je er heel slank bij.

Bron: W Magazine/E !News Beeld: Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in