Sharon Stone vond het vroeger moeilijk om ouder te worden, maar nu is ze dolbij en gelukkig als zestiger. Zeker omdat ze een paar jaar terug een hersenbloeding kreeg en moest herstellen. 

Ze vindt het daarom belangrijk om zo gezond mogelijk te leven.

Article continues after the ad

Sporten

Sharon sport veel en eet gevarieerd en vooral veel groenten en fruit. De actrice bloedfanatiek waar het sporten aangaat. Sharon doet een aantal keer per week aan Pilates, yoga en krachttraining. “Ik train maar zoveel als nodig is om er niet dik uit te zien”, vertelde ze in een interview aan de Mirror

Gezond eten

Verder laat ze alcohol staan en vermijd ze producten die gluten bevatten. Ook een bakje koffie in de ochtend is er overigens niet bij, want Sharon drinkt niks met cafeïne. Maar een guilty pleasure heeft ze uiteraard wel: pure chocolade. 

De moeder van drie is op dit moment nog druk aan het werk, zo is ze met verschillende filmprojecten bezig. Ook zet ze zich in voor de rechten van de mens. 

Bron: Good Housekeeping Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in