Vanaf 19 september is Amsterdam the place to be voor alle vrouwen die een onvergetelijk kapsel willen. O ja, een geweldige workshop winnen voor thuis kan óók.

Want op die dag opent Dyson de eerste Supersonic™ haarsalon met demo store in Nederland in het Amsterdamse filiaal van Hudson's Bay.

Test 't zelf
Direct hierna opent het concept ook in negen andere landelijke filialen van Hudson's Bay. De haarsalon en demo store zijn zo ingericht dat bezoekers de producten direct kunnen testen.

Lees ook: Openingsdata Nederlandse Hudson's Bay-winkels bekend

Article continues after the ad

De beste stylingtips
Bij de Dyson-haarsalon op de beauty-afdeling kun je terecht voor product- en haaradvies, de beste stylingtips en een mini blow-dry session met de Dyson Supersonic-haardroger. Dit apparaat heeft overigens al flink wat 'blaasuren' gemaakt: voor de tests op verschillende soorten haar is tot nu toe al 1625km echt mensenhaar gebruikt.

Haast een kunstwerkje, het design van deze haardroger.

Win een workshop voor thuis
Om de eerste opening te vieren, is er naast de Dyson Supersonic haarsalon ook een tijdelijke Dyson Hair Boutique op de damesetage. Hier geeft dagelijks een bekende haarstylist stylingadvies en kun je genieten van een full blow-dry sessie. In de twee weken na de opening maken alle bezoekers kans op een persoonlijke workshop thuis door het posten van een 'perfect hair selfie' met de hashtag #dysonhair.

Ogen tekort
In de tech demo shop (op de woonafdeling) zullen zowel de Dyson Pure Hot+Cool™ Link luchtreiniger en de Dyson snoerloze stofzuigers gedemonstreerd worden. Want daar staat dit merk natuurlijk ook om bekend.

De Dyson Supersonic-haarsalon opent in tien Hudson's Bay filialen:

Amsterdam – 19 september 

Almere – 20 september 

Maastricht – 21 september 

Leiden – 22 september 

Rotterdam – 23 september 

Den Haag – 24 september 

Zwolle – 27 september 

Breda – 28 september 

Den Bosch – 29 september 

Tilburg – 30 september

Bron beeld: iStockphoto