The Queen of Pop, Maddie, Madge oftewel Madonna. De zangeres is inmiddels zestig, maar haar lijf zegt wat anders. Ze is top fit en blijft nog altijd in shape. En da's handig met al die optredens.

Zo zal Madonna in mei optreden tijdens het Eurovisie Songfestival.

Powervrouw

The Queen of Pop mag dan wel een machtige vrouw in de muziekindustrie zijn, ze heeft ook echte power. Ze is moeder van zes kinderen (waarvan vier geadopteerd) en zit zich in voor goede doelen. Een familievrouw die alle ballen in de lucht probeert te houden.

Liefdadigheid

Zo zet ze zich in met haar liefdadigheidsinstelling Raising Malawi in voor de weeskinderen in Malawi. Vier van haar kinderen komen uit het Afrikaanse land. Madonna heeft onder meer scholen laten bouwen en een kinderafdeling in een ziekenhuis geopend.

Article continues after the ad

Eten en sporten

Zoals gezegd heeft Madonna zes kinderen en reist ze de hele wereld over. Daarom is gezond eten, ze houdt zich aan haar macrobiotisch dieet dat de groei van (goede) bacteriën in haar darmen aanmoedigt, en veel bewegen (ze traint 5 uur per dag met een personal trainer) voor haar heel belangrijk.

"Ik heb een haat-liefdeverhouding met mijn lijf. Ik ben niet geboren met het lichaam van Gisele Bündchen, dus ik moet ervoor werken", zei ze eerder in een interview met  ET Canada.