Cindy Crawford is 52 jaar, maar dat zou je haar absoluut niet geven. De lange brunette is af en toe nog steeds model. Uiteraard heeft ze geluk met haar genen, maar het model heeft zo ook haar beautygeheimen.

En die heeft ze gedeeld met de (beauty)website Into The Gloss.

Article continues after the ad

Smeren, smeren, smeren

Dus noteren en dan snel smeren. Met stip op één staat zonnebrand. Als Cindy iets geleerd heeft in haar carrière is dat je elke dag je gezicht moet insmeren met een factor. 

Kan niet zonder...

Verder verklapt ze nog een paar van haar favoriete producten waar ze niet zonder kan. "Concealer Hydrate van Amazing Cosmetics is geweldig voor onder je ogen. Verder gebruik ik crème de la Mer voor mijn lippen en Meaningful Beauty van mijn eigen skincare lijn.”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning routine. Watch the whole video on @MeaningfulBeauty's IGTV!

Een bericht gedeeld door Cindy Crawford (@cindycrawford) op

Water en thee

Cindy vertelt verder dat water drinken een must is voor een goede huid. "Ik drink het de hele dag door. Niets is zo belangrijk als dat. Ik wissel het wel af met groene thee."

Bad hair day

Het topmodel heeft ook nog steeds een prachtige bos met bruine haren. Ook die verzorgt ze ontzettend goed. Ze heeft bijna nooit een bad hairday. Hoe dat komt? "Schoon, gevoed haar is heel belangrijk. Ik gebruik shampoo en conditioner en een verzorgende spray, en goed föhnen doet wonderen."

Bron: Into The Gloss Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in