Actrice, zangeres (To Deserve You) en Broadwayster, Bette Midler is het allemaal. En het ziet ernaar uit dat de kleine grote ster nog lang niet stopt.

Vorig jaar speelde Bette (die overigens vernoemd is naar Bette Davis) in de musical Hello, Dolly!, een aantal maanden terug zong ze bij de Oscars en de alleskunner heeft net getekend voor de Netflix-serie The Politician.

Article continues after the ad

Jonge blom

The Divine Miss M (één van de vele bijnamen van Bette) is niet klein te krijgen. "Ik voel me helemaal geen 73, maar veel jonger. Voor mijn gevoel ben en blijf ik 22. Ik hou van mijn werk en wil zeker nog wel even doorgaan. Ik heb een oerdrift tot vermaken", vertelde ze in een interview met Sunday Mirror.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

@nyrp ‘S #SpringPicnic2019 and ‘The Divine Miss M’ in full bloom @nybg .

Een bericht gedeeld door Bette Midler (@bettemidler) op

Beloond met een Oscar

Eind jaren zeventig breekt de vrouw met de natuurlijk charisma door met de film The Rose, over het leven van Janis Joplin. Bette krijgt een Oscar voor haar rol en dit is het begin van een glorieuze filmcarrière die voorlopig niet stopt. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in