Cosmo
Cosmo

Een supersnelle - maar perfecte - styling van het haar; het touch-up-concept is wereldwijd een ware hit. Om dit succes te vieren breidt Cosmo Hairstyling het menu van de Cosmo Touch-up uit. Er is nu keuze uit 9 verschillende looks die elk in slechts 15 minuten wordt gecreëerd door een professionele stylist in de salon. Voor iedere haarlengte, haartype én gelegenheid biedt Cosmo Hairstyling een passende coupe:

• TOMBOY TEASE: de perfecte mix van boyish en sexy. Resultaat is een korte coupe met veel volume en body.
• THE BARDOT: een volle paardenstaart geïnspireerd op het welbekende stijlicoon; The Bardot staat synoniem voor 'the perfect ponytail'. Een stijlvolle, volumineuze look met een messy touch.
• MESSY BUN: een 'rommelig' opgestoken look die zeer geschikt is voor naar kantoor, maar ook tijdens een feestje voor bewonderende blikken kan zorgen.
• CITY SLEEK: een sleek & city chic look. Smooth, pluisvrij haar waarmee je in stijl in de stad kunt rondparaderen.
• WONDERFUL WAVES: volume en zachte, volle krullen geven deze look een romantische touch. Speels, shiny en een tikje bohemian.
• FESTIVAL FISHTAIL: een festival in de planning of in een boho-mood? Dan is de Festival Fishtail de go-for. Een messy visgraatvlecht voor een festivalproof look in een handomdraai.
• PARISIAN TWIST: Parijse vrouwen staan bekend om hun stijl, allure en geweldige kapsels. Met deze Parisian Twist word je van een gevlochten updo voorzien waarmee je niet onderdoet aan de echte Parisiennes.
• UNIQUE UPDO: een klassiek, opgestoken kapsel met veel volume en een kleine twist.
• SILKY STRAIGHT: zijdezacht, pluisvrij haar met een onweerstaanbare glans; een classy, smooth kapsel dat voor iedere gelegenheid geschikt is.

De Touch-up kost € 15,-. Een afspraak is gemakkelijk online te boeken bij een van de salons.

Over Cosmo Hairstyling
Cosmo Hairstyling is ambitieus. Ze gelooft in de ambitie van mensen en dat ambitie leidt tot de beste behandelingen, producten en resultaten en tilt het kappersvak naar een hoger niveau, door te zorgen dat haar stylisten uitmuntend zijn in hun werk, de talenten te koesteren en continu te ontwikkelen. In Parijs, Londen en New York leeft er een haartraditie die voor Cosmo Hairstyling de standaard is. In deze wereldsteden beseft men dat je haar een cruciaal onderdeel uitmaakt van je 'everyday appearance’. De missie is dan ook om Nederland 'hair aware' te maken. Naast Wellness, Cut&Style en Coloring biedt Cosmo Hairstyling ook andere services aan die de klant helpt iedere dag te stralen, waaronder de Touch-up en Express. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en het bedrijf telt zo’n 70 salons door het hele land.

www.cosmohairstyling.com

Snotteren en jeukende ogen. Die ellendige hooikoorts speelt weer op. Wat kun je eraan doen? Nou gewoon, simpelweg een gin-tonic drinken. Dat lijkt ons geen straf! Hier lees je waarom juist die G&T je van je hooikoorts af helpt.

Waarom? Omdat dit drankje weinig histamine en sulfiet bevatten. Stoffen die wel flink aanwezig zijn in bijvoorbeeld bier en wijn. Die stoffen kunnen juist een allergische reactie veroorzaken. Een gin-tonic is dus een beter alternatief voor hooikoorts- en astmapatiënten.

Astma en hooikoorts

Deze gin-tonic tip komt overwaaien uit Groot-Brittanië. De Britse Astmastichting voerde een onderzoek uit naar welke drankjes de symptomen van astma versterken, en welke niet.

Want ja, astma en hooikoorts hebben overeenkomsten. Zo komt bij beide condities de stof histamine vrij bij een allergische reactie.

Santé

En wat bleek uit het onderzoek: maar liefst 64 procent gaf aan meer last van klachten te hebben bij bepaalde alcoholhoudende dranken: rode wijn, witte wijn, bier en cider. Niet bij gin-tonic dus. Een goede reden om er eentje te drinken op een mooie warme zomerse dag!

 

Voor mooie benen moet je ze door de blikken van mannen laten masseren, aldus Marlene Dietrich. Maar ze zelf wat aandacht geven, werkt ook. Dus als het weer is om te flaneren met je prachtige benen, kijk dan eerst hier even.

Na een lange winter ingepakt te hebben gezeten, gaan we nu onze benen weer laten zien. Zijn ze glad geschoren, goed gescrubd en mooi zongebruind?

Volg deze tips en je zomer begint nu al een beetje(zeker met de temperaturen van dit weekend).

Scrubben

Scrub de benen minstens eenmaal per week van top tot teen. Zo poets je het laagje opgehoopte, dode huidcellen richting doucheput en wordt de celvernieuwing gestimuleerd.

Exfoliëren maakt de huid zachter, gladder en bevordert het effect van bodyproducten. Een mix van geurende oliën en zoutkristallen is The Body Shop Secrets of the World Brazilian Cupuaçu Scrub-in-Oil. 

        Lees ook: Handig: 7 x zo geniet je langer van gladde benen

Ontharen

Hoe je de benen ook onthaart: maak ze gerust van hiel tot heup haarvrij. Het is een fabeltje dat je de haartjes op de dijbenen niet zou mogen verwijderen omdat ze dan sterker terug groeien.

Maak de huid vooraf goed vochtig en gebruik altijd een scheerproduct, zoals een mousse of olie. Het geeft minder kans op irritaties en de huid voelt nog zachter. Als je om de drie dagen scheert, voorkom je stoppels. 

Masseren met bodycrème

Trakteer je benen elke dag van hiel tot heup op een rijke bodycrème of voedende olie. Zo’n massage hoeft maar vijf minuten te duren: strijk met vlakke handen in drukkende, opwaartse bewegingen om meteen de bloedcirculatie te stimuleren. 

Alternatief

Alleen de suggestie geven van blote benen kan ook: Wolford heeft de dunste nude zomerpanty Naked 8 denier (in 6 tinten, ook stay-ups, € 18,- via www.wolfordshop-nl).