Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tom Ford: 'Serieuze kleding, daar zit niemand nu op te wachten'

Loungekleding, maar wel fashionable voor je Zoom-sessies. "Ik kan alleen maar hopen dat tegen de tijd dat deze kleren in de winkels liggen in het voorjaar van 2021 er sprake zal zijn van een optimistischere tijd," zegt ontwerper Tom Ford. "Een lente vol hoop heb ik vertaald naar klassiek relaxte ...

Tom Ford: 'Serieuze kleding, daar zit niemand nu op te wachten'

Loungekleding, maar wel fashionable voor je Zoom-sessies.

"Ik kan alleen maar hopen dat tegen de tijd dat deze kleren in de winkels liggen in het voorjaar van 2021 er sprake zal zijn van een optimistischere tijd," zegt ontwerper Tom Ford.

"Een lente vol hoop heb ik vertaald naar klassiek relaxte ontwerpen, maar het zijn wel kleren die een glimlach bij me opwekken. Kleren waarin je het leuk kunt hebben. Serieuze kleding, daar zit nu echt niemand op te wachten."

Het resultaat? Een collectie die doet denken aan zijn iconische werk voor Gucci in de jaren negentig: sassy, sexy en glam. Je zou je slechtere dingen kunnen wensen voor volgend jaar. Hieronder zie je het hele lookbook: 

Foto's © Tom Ford

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in