Niet missen: designerkleding onder handbereik!

Wát een fijn kerstcadeau voor fashionista's. Zeeuwse ontwerper David Laport – hij kleedde Wende Snijders in couture voor Nouveau...

... maar ook Chantal Janzen...

Article continues after the ad

...en Nikkie de Jager voor het Eurovisie Songfestival. 

Daarnaast kleedt hij sterren als Rihanna, Sia en Solange Knowles voor de rode loper. Dit talent houdt een archive sale met kortingen tot wel 80%.

David Laport staat bekend om beeldschone, frisse designs waar je vrolijk van wordt – zijn 'opgeklapte' jurk is, in verschillende vormen, een van zijn bekendste ontwerpen. Zoals hij zelf zegt: "Mode mag ook gewoon leuk zijn!"

Naast indrukwekkende archive pieces wordt de huidige collectie van Studio David Laport aangevuld met een aantal speciale Holiday pieces...

...waaronder de plissé dinner top, de blazer dress, plissé slipdress en een aantal klassiekers van de afgelopen 10 collecties die hun rentree maken.

Hét item voor iedereen, voor elke gelegenheid is de Round Sleeve Blazer dress, gemaakt van duurzaam materiaal...

...en beschikbaar van maat 36 tot maat 44 in verschillende kleuren.

Dat is nog niet alles!

De Archive Sale is echt een bijzondere week, die nog meer te bieden heeft:

  • Tailoring Service: dinsdag 7 december t/m zondag 12 december
  • Je kleding of item per direct op je maat aangepast
  • Plissé Service: dinsdag 7 december t/m zondag 12 december
  • Er worden live plissé items gemaakt op locatie en op verzoek, broches, tops, tassen.
  • Daarnaast is er in deze week op afspraak (studio@davidlaport.com) een stoffensale, met een grote selectie aan couturestoffen.

Locatie: Prinsengracht 234F, Amsterdam. Openingstijden van 10.00 tot 17:00. Vanwege covid-19 kunnen er maar een beperkt aantal mensen naar binnen en zijn alle geldende regels van kracht.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in