Leuk Nederlands label en het is nog vegan óók.

Kleur (Lila! Oranje! Groen!), glans en verschillende vormen komen allemaal samen in de Come With Colour collectie van Studio Iris Maree. Het betreft een gelimiteerde collectie bestaande uit nieuwe en klassieke ontwerpen in dynamische kleuren.

Article continues after the ad

De luxe handtassen zijn vervaardigd van hoogwaardig diervriendelijk materiaal, en geschikt voor elke gelegenheid. Het label 'werkt niet met seizoenen, maar ontwerpt tassen om van te houden en lang te gebruiken. We vieren de zomer met kleurrijke statement tassen, wherever we go!'

Maree gebruikt al vanaf het begin 'vegan leer' voor haar tassen. Ze worden gemaakt van hoogwaardig diervriendelijk materiaal dat in de basis is gemaakt van synthetische vezels als alternatief voor zijde.

Deze dunne en zachte vezels worden geweven in een driedimensionale structuur, waaruit een basis ontstaat die lijkt op de vezel van echt leer.

Het basismateriaal wordt afgewerkt en gekleurd met een flexibele coating waardoor het materiaal de look& feel heeft van leer, en niet slijt of verkleurd. Het gevoel van luxe, maar dan zonder dierenleed, dus.

Foto's (c) Studio Iris Maree

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in