Als het goed genoeg is voor de queen of comfort...

Oprah wéét dingen. Ze kan van alles het beste kopen dat te koop is. Ze weet hoe ze het zichzelf gerieflijk maakt. En ze weet hoe ze eruit wil zien.

Dus als La Winfrey een schoenenmerkje tipt, letten wij goed op. Wat blijkt: het multitalent is al sinds jaar en dag fan van de slippers, sandalen en sneakers van het Amerikaanse merk Vionic. Gestart door een podoloog, dus dan weet je dat je goed zit.

Niet alleen poseerde ze meermalen met schoenen van het merk én waren ze drie jaar lang te vinden op haar Favorite Things-lijst, in haar eigen magazine was ze ook lyrisch: "Het zijn schoenen die je superveel steun geven en echt ondersteunen. En ze zitten zó lekker."

Article continues after the ad

Enfin: dat willen we allemaal wel. En in Nederland shop je ze ook gewoon volop, bijvoorbeeld bij Sarenza, Bol.com of Ziengs. Mogen wij voor de zomer onderstaand nummertje aanraden? Nu nog in de SALE ook.

Beeld: Vionic

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in