Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít waren de mooiste outfits van het Boekenbal

Het dak ging er af, vrijdagavond bij het Boekenbal. EEN GROOT FEEST, eindelijk weer eens. Dat hoef je in schrijversland geen twee keer te zeggen, dus werden de mooiste outfits uit de kast getrokken. Als het maar roze/rood was, de kleur van de liefde, het thema van deze Boekenweek. Hoofdredacteur ...

Dít waren de mooiste outfits van het Boekenbal

Het dak ging er af, vrijdagavond bij het Boekenbal. EEN GROOT FEEST, eindelijk weer eens. Dat hoef je in schrijversland geen twee keer te zeggen, dus werden de mooiste outfits uit de kast getrokken. Als het maar roze/rood was, de kleur van de liefde, het thema van deze Boekenweek.

Hoofdredacteur Claudia was erbij en noteerde één grote roze rode zee. ”Martha Riemsma droeg roze onder een wit pak, geïnspireerd op haar eerdere Nouveau fotoshoot.”

'Onder jassen, mutsen & wintersjaals kwam een grote explosie van zuurstokroze kleuren tevoorschijn'

Claudia: Het duurde even voordat iedereen binnen was, er stond een legendarisch lange rij van anderhalf uur. Van de Kleine Komedie helemaal de hoek om naar het Amsterdamse Rembrandtplein. Eenmaal in locatie Escape kwam er onder jassen, mutsen & wintersjaals een grote explosie van zuurstokroze kleuren tevoorschijn.

Er waren superveel leuke vrouwen, en ik doe vast iemand te kort als ik haar niet noem, maar deze outfits deden mijn ogen twinkelen:

Van tevoren was er wat rumoer over de uitnodiging voor Nicolette van Dam en Bas Smit. Sommige serieuze schrijvers waren van mening dat het boek van de Smitjes niet intellectueel genoeg was om een invite te rechtvaardigen.