Je stapt er een unieke holististische wereld binnen.

Amsterdam krijgt er binnenkort wellnesspareltje bij. Rituals lanceert, ter ere van haar 20-jarig bestaan, op 21 oktober een holistisch winkel- en lifestyle-concept: House of Rituals. In de nieuwe belevingswinkel, gelegen aan het Spui in Amsterdam, kun je 'ontsnappen aan de hectiek van het alledaagse leven.'

Je vindt er niet alleen vertrouwde en nieuwe producten, maar op termijn ook een spa. House of Rituals wordt de grootste Rituals flagshipstore ter wereld: vier verdiepingen van in totaal ongeveer 1500 m2 met een restaurant, een uitgebreide spa en een nieuwe lijn premium collecties en lifestyle-producten die alleen in deze winkel en online te verkrijgen zijn.

Article continues after the ad

De opening zal in twee fases plaatsvinden. In oktober 2020 gaat de eerste fase van start met de opening van de begane grond met vertrouwde Rituals collecties en restaurant, en de eerste verdieping met de nieuwe premium collecties. Fase twee volgt begin zomer van 2021 met de opening van de Mind & Body spa’s. House of Rituals is de plek waar de filosofie van het merk, The Art of Soulful Living (de kunst van soulful leven), daadwerkelijk tot leven wordt gewekt en in alle facetten tot uiting komt.

De begane grond bestaat uit een megastore met de vertrouwde luxe Rituals-collecties met extra belevings- en Instagram-waardige hoeken waar bezoekers worden uitgenodigd om hun favoriete producten van The Ritual of Sakura, The Ritual of Hammam en andere collecties te ervaren.

Naast de store bevindt zich op deze verdieping ook het nieuwe restaurant Rouhi [Arabisch voor 'mijn ziel') waar je terecht kunt voor food for the soul; van een bijzondere thee, tot mocktails en van kleine culinaire ontdekkingen tijdens de lunch tot een verrassend uitgebreid diner menu geïnspireerd op de keuken uit het Midden- en Verre Oosten.

De eerste verdieping van House of Rituals is met een nieuwe, exclusieve en premium collectie volledig gewijd aan de Home Collection, die aanzienlijk is uitgebreid. Hier vindt je de nieuwe The Mansion Collection (extra grote en luxe geurkaarsen en geurstokjes karaffen), House of Rituals The Talisman Collection (een parfumbar met 25 personaliseerbare parfums) en The Signature Collection (een collectie van tien exclusief ontworpen porseleinen geurkaarshouders, gedecoreerd met bijzondere patronen, die gevuld kunnen worden met een zelfgekozen geurkaars). 

Naast deze premium selectie zijn er ook exclusieve wasmiddelen, reisaccessoires, interieurdecoratie en luxueus beddengoed en badtextiel te vinden, om al je eigen rituelen mooier mee te maken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in