Travelling light wordt zo wel heel makkelijk.

Niets zo makkelijk voor in je vakantiekoffer als beautyproducten die je op meerdere manieren kunt gebruiken. Onze favorieten voor de dagen waarop je genoeg hebt aan een gloss'je en een blosje (of gewoon geen zin hebt in een beautyritueel van 17 stappen).

Article continues after the ad

1. LIPPEN EN WANGEN

Benetint Lip & Cheek was het eerste beautyproduct van Benefit en is een klassieker geworden. Met de lipstain geef je je lippen en wangen een beetje kleur (€ 21)  

2. OOGOPSLAG 

Anastasia Beverly Hills Brow Definer heeft een brede punt die je ook voor smalle wenkbrauwstreepjes kunt inzetten en een borsteltje aan de andere kant van het potlood om mooi te vervangen. Visagisten bonken nu vast met hun hoofd op tafel, maar kies bruin in plaats van zwart en je kunt 'm best ook als eyeliner boven en onder je wimperrand inzetten, voor meer expressie (€ 25)

3. HYDRATATIE & CAMOUFLAGE

Estée Lauder Double Wear Instant Fix Concealer biedt aan de ene kant een serum voor langdurige hydratie en aan de andere kant een waterproof concealer die aardig transpiratieproof is en waarmee je simpel donkere kringen, plekjes en vlekjes wegwerkt (€ 25)

4. CLEANSER EN VERZORGING 

Eve Lom Begin & End Dual Pack staat bekend als 'skin royalty'. Aan het ene product heb je een 5-in-1 cleansing balsem, aan het andere een innovatieve moisturizer (vanaf € 45) die je een mooie huid en glow bezorgt.

5. HAARVERZORGING

Ouai Finishing Creme (€ 26) gaat frizz tegen, geeft glans en is heel licht van gewicht. Tenzij je voor 'harde krullen' gaat kun je er zelfs een beetje mee stylen. Het is verzorging en glans ineen en een prima remedie bij zon-zee-zwembadhaar.  

Openingsfoto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in