GXVE voor kick-ass 45+ vrouwen die gezien willen worden.

'Hollaback' vrouwen en liefhebbers van rode lipstick, goed nieuws: op 3 maart lanceert Gwen Stefani haar eigen make-uplijn: GXVE. G staat voor haar naam, X is een kus en naar de betekenis van VE moeten we nog even raden. Je moet het volgens haar uitspreken als GIVE. In de lijn ruime keuze in lip- en wenkbrauwproducten, voor de look waar Gwen om bekend staat.

De cosmeticawereld maakt een ware beauty boom door nu steeds meer celebs – Kylie Jenner, Kim Kardashian, Scarlett Johansson – met eigen lijnen komen. Maar Stefani weet in ieder geval waar ze het over heeft: voor ze doorbracht werkte ze als make-up artist en al haar hele leven staat ze bekend om haar sterke make-up looks (waaronder een indrukwekkend cat-eye).

Article continues after the ad

No Doubt dat er een fijne lipstick tussen zit: dit is in ieder geval de kleur waar Gwen al 35 jaar om bekend staat en ze doopte 'm Original Recipe.

"Wie me een beetje kent, weet dat mijn looks altijd geïnspireerd worden door Oud Hollywood," zegt ze. "Rode lippen, poeder voor een matte afwerking, cat-eye, scherpe wenkbrauwen. Nieuw is dat de lip-, wenkbrauw- en oogschaduwproducten hervulbaar zijn, voor de duurzaamheid."

Vanaf 10 maart is GXVE ook verkrijgbaar bij Sephora.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in