Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Glass Skin, wat is dat nu weer (en hoe krijg je het?)

Maak kennis met het masker der maskers. Over Glass Hair las je al eerder op Nouveau en daar komt nu Glass Skin bij. Het is overgewaaid uit Zuid-Korea waar ze huidverzorging erg serieus nemen: twee maal daags een 10 stappen huidverzorgingsritueel geldt er als 'easy care'. Glass Skin is de term voo...

Glass Skin, wat is dat nu weer (en hoe krijg je het?)

Maak kennis met het masker der maskers.

Over Glass Hair las je al eerder op Nouveau en daar komt nu Glass Skin bij. Het is overgewaaid uit Zuid-Korea waar ze huidverzorging erg serieus nemen: twee maal daags een 10 stappen huidverzorgingsritueel geldt er als 'easy care'.

Glass Skin is de term voor een volle, iets glanzende huid: dewy in het Engels. En er is een masker van Shangpree waar iedereen mee wegloopt om deze jeugdige look te bewerkstelligen. Shangpree is al sinds 1990 de meest prestigieuze spa in Seoul, waar niemand zonder drie jaar training aan je mag zitten voor een behandeling.

Het was een kwestie van wachten tot er productlijnen op de markt zouden komen en de bestseller is momenteel het Gold Premium Modeling Mask, een alles-in-een mooimaker 'dat je poriën laat verdwijnen'. Dat is een beetje overdreven als claim, maar de resultaten mogen er zijn. 

Je mixt de goudkleurige gel en het collageenpoeder tot een dikke massa die je gelijkmatig over je gezicht verdeelt. Het masker verkoelt heerlijk en stolt in 20 minuten tot iets wat je er makkelijk afpelt en voilà: een intens gehydrateerde en egale huid: Glass Skin. Het masker kost 18 euro.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in