Drie vragen over deze award-winnaar!

Geïnteresseerd in je collageen een handje helpen om een stevige huid te houden? Foreo Baer heeft de Dutch Beauty Award in de categorie ‘innovatieve beauty product’ gewonnen. En niet voor niets: dit apparaatje geeft je gezichtshuid een intensieve work-out door gebruik te maken van de microcurrent technologie.

Wat doet deze gadget precies?

De Foreo Bear zorgt ervoor dat de huid wordt verstevigd en gelift, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Dit gebeurt door middel van het stimuleren van de spieren in het gezicht en hals met microstroom technologie. Daarnaast geeft het tegelijkertijd een gezichtsmassage, door middel van de T-Sonic pulsaties waar het merk om bekend staat. Het is een echte work-out voor het gezicht, die je in slechts 1-3 minuten kunt uitvoeren.

Article continues after the ad

Wat zijn microstromen?

Microstromen zijn een natuurlijk alternatief voor botox en fillers, voor een jongere en stevigere huid. De Foreo Bear gebruikt stroompjes met een laag voltage die de stromen nabootsen die het lichaam van nature op cellulair niveau produceert.

Deze elektrostimulatie maakt de productie van chemische middelen op cellulair niveau van de huid mogelijk, waardoor het weefsel herstelt en de spieren in het gezicht en hals sterker en strakker worden. Tegelijkertijd wordt de microcirculatie van het gezicht gestimuleerd door de eerder genoemde pulsatie technologie, voor het bevorderen van de bloedcirculatie en het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine.

Wat is het Anti-Shock Systeem?

Door middel van het Anti-Shock Systeem wordt de intensiteit van de elektrische stromen afgestemd op de gebruiker. Het scant de weerstand van het gezicht en past hierdoor de intensiteit van de microstromen aan. 

Hierdoor worden de huidcellen op een veilige manier afgebroken en weer opgebouwd. Net zoals bij een goede work-out van je lichaam in de sportschool, maar dan zonder er veel  moeite voor te hoeven doen.

Foreo Bear Mint kost € 299 en is exclusief te koop bij de Bijenkorf. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in