Voor de échte huidverzorgingsjunkie.

Ze is de vrouw achter de huidjes van Kim Kardashian, Kate Winslet, Jennifer Aniston, Amber Valetta, Bella Hadid en vele anderen. Dus met de kunde van facialist Joanna Czech zit het wel goed. Alleen is haar nieuwe eigen skincarelijn wel echt overtreffende trap duur.

Helemaal als je bedenkt dat het om producten in reisformaat gaat 😳

Article continues after the ad

Gedreven door een thuiszitperiode in de pandemie ontwikkelde zij The Kit. Een set in een prachtige reistas met daarin een toner, twee serums, twee moisturisers, gezichtsdoekjes en een hydraterend masker. Allemaal gericht op het verzorgen van reishuidjes van echte luxepaardjes. En natuurlijk allemaal getest en goedgekeurd door Joanna's beroemde klanten.

Voor zo'n set tel je wel even 1500 euro neer, maar bezorging in Nederland is gratis en je koopt er wel de A-list treatment voor. O, en Joanna geeft zelfs toelichting over het aanbrengen van de producten, net als Jen, Kate en co. die van haar krijgen. Daar kun je natuurlijk ook zonder te bestellen je voordeel mee doen.

Je moet er wat voor over hebben, het huidje van je dromen.

Beeld: Joanna Czech

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in