Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chanel heeft nu ook een parfum voor de nacht

Haute aromatherapie voor echte liefhebber. Chanel ontwikkelt een schier Louis XIV-achtige passie om elk moment van de dag lekker te ruiken met haar nieuwste vondst: Coco Mademoiselle L'Eau Privée. Deze nieuwste interpretatie van Coco Mademoiselle (2001) is gemaakt door Chanel-parfumeur Olivier Po...

Chanel heeft nu ook een parfum voor de nacht

Haute aromatherapie voor echte liefhebber.

Chanel ontwikkelt een schier Louis XIV-achtige passie om elk moment van de dag lekker te ruiken met haar nieuwste vondst: Coco Mademoiselle L'Eau Privée.

Deze nieuwste interpretatie van Coco Mademoiselle (2001) is gemaakt door Chanel-parfumeur Olivier Polge die er een heel lichte versie van het origineel van maakte. Dat een chypre met oriëntaalse trekjes is.

Je kunt L'Eau Privée zien als 'een aquarel van het origineel. Coco Mademoiselle L'Eau Privée is een 'nachtparfum' die je als een wolk op je huid, haar en / of negligé sprayt voor het naar bed gaan. Je ruikt vooral roos, jasmijn en musk die een soort koesterend coconnetje om je heen vormen.

Je mag het zeggen: is een nachtparfum de nieuwe must-have of heeft fris gedoucht je bed in stappen de voorkeur?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in