Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Celebrity skincare: welke lijnen zijn de moeite waard?

Nieuw van Kim Kardashian: minimalistische skincare voor een maximale prijs. Je kunt je afvragen hoeveel huidverzorgingslijnen van schnabbelende en smerende celebs er nog bij kunnen komen, maar met alleen al 321 miljoen volgers op Instagram heeft de nieuwe van Kim Kardashian een meer dan redelijke...

Celebrity skincare: welke lijnen zijn de moeite waard?

Nieuw van Kim Kardashian: minimalistische skincare voor een maximale prijs.

Je kunt je afvragen hoeveel huidverzorgingslijnen van schnabbelende en smerende celebs er nog bij kunnen komen, maar met alleen al 321 miljoen volgers op Instagram heeft de nieuwe van Kim Kardashian een meer dan redelijke kans om een succes te worden.

Wacht even, was Kim niet degene die contouring groot maakte door haar huid vol te kalken met minimaal zeventien strategisch aangebrachte tinten foundation? Jawel, maar KKW Beauty (Kim Kardashian West Beauty) werd na haar scheiding van Kanye West opgeheven. En marketinggenie Kim had intussen ook wel door dat naturel in 2022 een beter businessmodel is dan dagelijks een uur in de weer moeten zijn met een enorm palet om opzichtig mee te face-shapen.

Enter SKKN by Kim, een complete lijn verjongende huidverzorgingsproducten 'in negen stappen' aldus Kardashian, die alleen de verpakkingen simpel hield. Wie het hele pakket aanschaft is € 675 kwijt.

Geestig is dat Kim koos voor verpakkingen in de stijl van haar volledig prikkelarme villa, ontworpen door de Belg Axel Vervoordt. 

Alweer een celebrity skincarelijn, dus. Maar wat als je nu geen fan bent, welke celebeauty is dan toch de moeite waard? We tippen het Cell Rejuvenating Power Serum van Victoria Beckham Beauty, prijzig (130 euro) maar wel heel goed, mede dankzij de samenwerking met Augustinus Bader, een zeer gerespecteerd skincare label.

Fenty Beauty van Rihanna staat vooral bekend om de meer dan vijftig tinten foundation voor een perfecte match met je huid, maar heeft ook een paar prima skincare producten, zoals de Pro Filt’r Hydrating Primer (42 euro) en de Hydrating Foundation. Met prijzen tussen de 20 en 40 euro is dit een van de beter betaalbare celebeauty lijnen.

Kora Organics van topmodel Miranda Kerr is prijziger, maar heeft zich in dertien jaar wel bewezen als topkwaliteit in de categorie biologisch, eco, ayurvedisch en grotendeels vegan.  Bestseller is de Noni Glow Face Oil die à 21 euro de investering waard is.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in