Bij de BAFTA's (Britse Oscars) en de Grammy's buitelden de stijlvolle 40, 50 en 60-plussers bijna over elkaar heen. Wat een stijl! Hier onze favorieten van afgelopen SuperSunday!

1. Salma Hayek (52) bezocht het Britse awardgala in een prachtige creatie van Gucci.

Article continues after the ad

2. En ook Kate Blanchett (49) gooide hogen ogen in deze jurk van Christopher Kane.

3. Regina King (48) kwam in flamboyant roze van Versace op de rode loper waar verder vooral veel zwarte en witte outfits hoogtij vierden.

4. Thandie Newton (46) stijlvol in Valentino.

5. Glenn Close (71) was genomineerd voor een Bafta, maar greep er net naast. Ze droeg bij haar outfit práchtige matching sieraden van Cartier.

De Cartier Évasions Joaillières oorbellen van 18 karaats witgoud, staan haar geweldig.

6. Rachel Weisz (48) ging er wél met de prijs vandoor. Zij won de Bafta voor beste vrouwelijke hoofdrol voor haar rol in The Favourite.

7. Nee dan Jada Pinkett-Smith (47)! Bij de Grammy Awards verscheen zij in een Roberto Cavalli om van te dromen!

8. En dat Diana Ross inmiddels 74 is, is toch ook niet te geloven! Zij gaf een een vroeg verjaardagsoptreden voor haar 75e verjaardag in maart. En waar beter om dat te vieren met al je muziekvrienden en collega's bij de Grammy's. Dat deed ze, met verve!

9. En Jennifer Lopez (49) wordt de absolute Tina Turner van onze tijd. Wát een benen!

Bonusoutfits

Ons absolute hoogtepunt wat stijl en verbinding betreft was de opkomst van Michelle Obama aan de zijde van Alicia Keys, Jada Pinkett-Smith, Lady Gaga en Jennifer Lopez. En ze had nog een mooie boodschap ook.

Lees ook: Michelle Obamma was surprise-guest bij de Grammy's en iedereen ging uit z'n dak.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in