Win 1 van de 10 prachtige Infinity ringen!

Win 1 van de 10 prachtige Infinity ringen!

Eindeloze lijnen als symbool van verbinding.

Infinity ringen zijn ontroerend mooi, want ze staan voor eeuwigdurende liefde en verbinding. Vaak worden ze gegeven als teken van trouw, maar het zijn ook populaire vriendschapsringen en je kunt 'm natuurlijk ook dragen om jezelf eraan te herinneren dat je van jezelf mag houden. 

Win 1 van de 10 prachtige Infinity ringen!

De Infinity ring is een bestseller van Ivy Jewelry. Drijvende kracht hierachter is Helena Vreeburg die al sinds haar vijftiende bezig is met yoga en innerlijke balans. Dat zie je terug in haar sieraden, waarin organische vormen met flow een hoofdrol spelen.

Win 1 van de 10 prachtige Infinity ringen!

De Ivy Infinity ring is daar een mooi voorbeeld van. De ring staat symbool voor continue verbinding en viert de oneindige relatie die we met anderen en met de natuur hebben. De ring is verstelbaar en past dus om elke vinger. Hij arriveert in een luxe cadeau-zakje.

Mocht je niet kunnen wachten op de Nouveau verloting, dan kun je de Ivy Infinity-ring nu bestellen met 40% korting (code IVY40, geldt niet i.s.m. andere kortingscodes, sale of korting op verzendkosten).

Doe mee & win!

Nouveau mag 10 prachtige Ivy Infinity ringen in rosé goud ter waarde van € 49,50 weggeven. Vul het formulier in, wie weet zit ie dan straks om jouw vinger! Deze actie is gesloten!