Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zullen George, Charlotte en Louis dit jaar bij Trooping The Colour zijn?

De aanwezigheid van hun moeder is namelijk onwaarschijnlijk.

george charlotte louis

Morgen is het weer tijd voor het vorstelijk spektakel Trooping the Colour. Deze ceremonie, die op Buckingham Palace gehouden wordt ter ere van de verjaardag van de koning, wordt doorgaans bijgewoond door een heel aantal leden van de Britse royal family. Toch is de aanwezigheid van de kinderen van Kate en William dit jaar onzeker.

Afwezig

De aanwezigheid van prinses Catherine en haar kroost is nog altijd onzeker. Sinds haar kankerdiagnose is Kate nauwelijks in het openbaar gespot. Men verwacht dan ook niet dat ze morgen bij het evenement aanwezig is. Maar hoe zit het met William en haar kinderen? Kensington Palace bevestigt de aanwezigheid van de kinderen bij evenementen meestal niet van tevoren.

Prins George heeft de afgelopen maanden voetbalwedstrijden met zijn vader bijgewoond, terwijl Charlotte en Louis voor het laatst op eerste kerstdag 2023 in het openbaar verschenen. Alweer even geleden dus. HELLO!'s Royal Editor Emily Nash vertelt in de wekelijkse nieuwsbrief van het blad dat het een lastige kwestie is. "Wat een zeer uitdagend jaar is gebleken voor de royals qua gezondheid en te midden van de onzekerheid van een campagne voor de algemene verkiezingen, zal de aanwezigheid van de jonge royals bij evenementen deze zaterdag cruciaal zijn voor The Firm."

Vorig jaar zaten de drie kids nog wel gewoon in de koets naast hun moeder en stiefgrootmoeder Camilla.

NL Beeld / PA Images

Afwachten

Of ze dit jaar naast een ander familielid in de koets zullen plaatsnemen, is nog niet duidelijk. "Het is nog niet bekendgemaakt of ze in de koets vergezeld zullen worden door andere familieleden - of zelfs de koning en koningin zelf - terwijl hun vader, de prins van Wales, te paard deelneemt." Het is echt afwachten... "Op het moment van schrijven is een verschijning van Kate niet uitgesloten, maar als ze zou verschijnen, zou het misschien alleen vluchtig zijn, op het balkon van het paleis na afloop."

Royalty
  • HELLO! Magazine
  • NL Beeld