Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Kensington Palace deelt twee foto's ter ere van Vaderdag

Vaderdag ging niet zomaar aan prins William voorbij.

Vaderdag

Vroeger zagen koninklijke vaders hun kinderen uitsluitend als de nanny ze even schoon en gewassen kwam showen. Tegenwoordig gaat dat anders en zijn de heren aanzienlijk meer betrokken bij de opvoeding van hun nazaten, wat wél zo leuk is en een warme band oplevert. Iets wat we ook regelmatig terugzien bij prins William en zijn kroost.

In het zonnetje

Er gingen dit jaar ter ere van Vaderdag niet één, maar twee lieve berichten de lucht in op de socials van de prins en prinses van Wales. Kensington Palace deelde een nieuwe foto van prins William en zijn drie kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis. ''We love you, Papa. Happy Father’s Day 💕 G, C & L'', klinkt het bijschrift uit naam van zijn kids bij het bericht.

Op het kiekje zien we hoe prins William op het strand lieflijk gearmd staat met zijn kroost. Duidelijk een vrijetijdskiekje, want het gehele koninklijke gezin draagt shorts. De foto is – hoe kan het ook anders – gemaakt door niemand minder dan prinses Kate.

Koning Charles

Ook koning Charles werd gister door William in het zonnetje gezet. "Fijne Vaderdag Pa", zo luidde het bijschrift van een vertederend beeld van vader en zoon.

De prins deelde een kiekje uit de oude doos. Op de lieve foto zien we de twee in de tuin, al spelend met een bal. Wat een dotje was William!

Compleet gezinnetje

De Instagram-foto's komen vlak na Trooping the Colour, dat afgelopen weekend plaatsvond. Wat zoals gewoonlijk een grote aaneenschakeling van militaire pomp and circumstance was. Er werd gemarcheerd, er werd gesalueerd, en er werden allerhande marsliederen gespeeld. Maar niemand zal ontkennen dat prinses Catherine het middelpunt van de aandacht was, met haar eerste openbare verschijning sinds Kerstmis vorig jaar. Tijdens het balkonmomentje konden we als vanouds het gehele gezin bewonderen – een grote opluchting voor veel royal fans!

Royalty
  • Instagram @princeandprincessofwales, Beau Monde
  • NL Beeld