Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: goede band tussen Zara Tindall en stiefvader Timothy Laurence vastgelegd op de gevoelige plaat

Lief! 

Zara Tindall

Vorige week vonden de jaarlijkse Badminton Horse Trials plaats, waaraan ook Zara Tindall deelnam met haar paard Class Affair. Zoals altijd kon de oudste dochter van prinses Anne rekenen op de steun van haar familie. Zo deelde ze onder andere een zoet moment met haar stiefvader Sir Timothy Laurence.

Supporters

Zara is in ieder geval in de sportieve voetsporen van haar ouders getreden. Zo ze won het wereldkampioenschap eventing in Aken in 2006 en nam een zilveren medaille mee naar huis op de Olympische Spelen van Londen 2012.

Heeft Zara Tindall een keer minder goed gepresteerd tijdens een paardenevenement? Dan lag dat in ieder geval niet aan haar supporters. Ook tijdens de jaarlijkse Badminton Horse Trials waren haar man Mike Tindall en hun drie kinderen – Mia, Lena en Lucas – aanwezig om hun vrouw en moeder vanaf de zijlijn aan te moedigen. Daarnaast verscheen ook Zara's stiefvader Timothy Laurence ten tonele bij het evenement in South Gloucestershire.

NL Beeld / PA Images

Zoet moment

Met hem deelde de olympisch medaillewinnares nog een zoet moment. Stiefvader en -dochter begroetten elkaar namelijk met een innige knuffel in de stralende zon. Zo zien we een in jodhpurs geklede Zara die Timothy die 69-jarige Timothy liefdevol omhelst. Timothy, die casual gekleed was in een geruit overhemd en een kakibroek, glimlachte breed terwijl hij zijn vertrouwde zonnehoed en -bril afdeed om Zara te begroeten. Lief!

NL Beeld / Goff photos

Sterke band

Zara en haar man Mike hebben een sterke band met prinses Anne en haar man Sir Timothy. Het viertal woont zelfs slechts op een steenworp afstand van elkaar. Zara en Mike, die in 2011 in het huwelijksbootje stapten, woonden eerder in Cheltenham, maar verhuisden al gauw naar het uitgestrekte landgoed van prinses Anne. Inmiddels wonen ze alweer een hele tijd in een prachtig pand genaamd Aston Farm.

Royalty
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld