Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zara Tindall trotseert de regen met handige hack

Het kwam met bakken uit de lucht tijdens de Royal Garden Party, maar daar had Zara Tindall iets handigs op bedacht!

zara tindall

Het seizoen van de Garden Party's bij Buckingham Palace is aangebroken. Helaas zat het weer tijdens het laatste feestje niet echt mee en kwam het met bakken uit de lucht. Het slechte weer weerhield de royal ladies er echter niet van om hun mooiste outfit uit de kast te trekken. Gewapend met een paraplu én een handig foefje voor de hoge hakken, trotseerde onder meer Zara Tindall de regen.

Roze en wit

Ieder jaar trekt menig royal zijn of haar mooiste en vrolijke outfit aan voor een van de prestigieuze tuinfeesten op Buckingham Palace. Begin deze maand vond de eerste editie plaats en was het nog prinses Anne die met haar vrolijke outfit de show stal. Door het slechte weer van gisteren vielen de outfits van de royal gasten iet wat in het niet, maar viel ons oog toch op Zara Tindall. Zij droeg een wit met roze look van Laura Green London en een canotier van Sarah Cant.

Haar outfit was perfect afgestemd op die van haar nichtjes prinses Beatrice en prinses Eugenie, die ook roze en wit droegen. Beatrice viel op in een knalroze jurk met lange mouwen en een witte hoed, terwijl haar jongere zus koos voor een witte jurk met een lichtroze hoofddeksel.

NL Beeld / Action Press
NL Beeld / PA Images

Handig foefje

Hoewel een paraplu de welkome bescherming tegen de regen biedt, wordt het gras er alsnog modderig van. Hoge hakken en modder zijn nou niet bepaald een goede combinatie. Zara had daar iets heel handigs op bedacht. De kleindochter van koningin Elizabeth had namelijk stoppers onder haar pumps bevestigd zodat ze niet wegzakte in het gazon. Ideaal!

NL Beeld / PA Images

Wijlen koningin Elizabeth was dol op de tuinfeesten, al gaf ze toe dat het weer 'een beetje een zorg kan zijn'. "Nou, je hoopt dat de zon schijnt als je 8.000 mensen uitnodigt om thee te drinken op je gazon", vertelde de koningin aan Victoria English, een lerares uit Wales, tijdens een van de feesten in 2019.

Laten we hopen dat het weer tijdens de rest van de feesten deze zomer zal meevallen. We zijn immers benieuwd naar de zomerse looks van de royals!

Royalty
  • People
  • NL Beeld