Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Aha! Zo konden William en Kate hun relatie geheimhouden op de universiteit

Het was in ieder geval nooit saai bij de twee! 

william kate relatie

Prins William en prinses Kate zijn inmiddels alweer heel wat jaren samen. Ze leerden elkaar kennen op de St. Andrews University en werden op slag verliefd. Toch probeerden ze zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers te blijven. Hierdoor bedachten de twee tortelduifjes allerlei – ietwat creatieve – manieren om de paparazzi te ontlopen.

Andere naam

Toen de twee verliefd werden op elkaar, werd er al alles aan gedaan om Kate en Wills buiten de spotlights te houden. Zo mochten de beste vrienden van de prins hem bijvoorbeeld niet meer bij zijn voornaam noemen, maar moesten ze hem aanspreken met de naam Steve.

En hoewel het wellicht nu als een hele slechte dekmantel klinkt, duurde het best wel lang voordat de pers doorhad dat William en Kate een relatie hadden met elkaar.

Stiekem samenwonen

Oké, niet alleen de naam 'Steve' hielp bij het geheimhouden van de relatie van de twee, maar ook het feit dat ze beiden samenwoonden met vrienden. Op deze manier konden de twee dus doen alsof ze 'alleen maar vrienden' waren, omdat er altijd wel andere mensen bij waren. Maar wat bleek? De twee woonden allang samen!

Zoenend gespot

Als we biografe Katie Nicholl mogen geloven, kwamen ze nooit tegelijk aan op feestjes en gingen de twee ook nooit tegelijkertijd weer weg. "Om hun relatie zo lang mogelijk geheim buiten de schijnwerpers te houden, verlieten ze het huis op verschillende momenten en kwamen ze op verschillende tijdstippen aan op feestjes. Ze maakten ook ooit een pact om nooit in het openbaar elkaars hand vast te houden."

Toch konden de twee helaas niet altijd in het geheim blijven leven, waardoor ze uiteindelijk wel moesten bekennen dat ze een relatie hadden. Hoe ze dat hebben gedaan? Zoenend tijdens een skireis met vrienden. Tja, dan moet je het ook meteen goed doen, toch?

Royalty
  • Royalty Online
  • NL Beeld