Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wie paste er op Lilibet en Archie tijdens Nigeria-trip Meghan en Harry?

De kinderen van de Sussexes gingen niet mee op reis.

meghan en harry

Meghan Markle en prins Harry vertoefden afgelopen weekend in hun geliefde Nigeria om verschillende organisaties te bezoeken. Hun kinderen, Archie en Lilibet, bleven echter in de United States. Maar wie paste er op de kleine Sussex'jes?

Oppas

Meghan en Harry vlogen vorige week voor een driedaagse werktrip naar Nigeria. Daar bezochten ze allerlei evenementen en organisaties. Van een basketbalwedstrijd tot aan een bezoek aan de polo club: de twee hadden het er maar druk mee.

Goed, het bezoek zit er inmiddels weer op en dus kunnen Harry en Meg terugkeren naar hun stulpje in Montecito, Californië. Daar zullen ze ongetwijfeld hun kroost weer in hun armen sluiten. Wie er in de tussentijd op kleine Archie en Lilibet heeft gepast? Dat zal hoogstwaarschijnlijk Doria zijn, de moeder van Meghan.

Nanny

Meghan en Harry zijn erg close met Doria Ragland, de moeder van de hertogin. Hoewel Doria in Los Angeles woont, reist ze regelmatig naar Montecito om haar kleinkinderen te zien. De Sussexes hebben naar verluidt een gastenverblijf met twee slaapkamers en twee badkamers op hun landgoed van 11 miljoen. Ruimte zat dus voor Doria om daar af en toe te verblijven.

Daarnaast hebben Meghan en Harry ook een kindermeisje om te helpen met de kinderen, dus ook zij zal opgepast hebben op de twee kleine telgen. Archie is onlangs vijf jaar geworden. Lilibet wordt deze zomer drie.

Niet mee op reis

HELLO!'s Royal Editor Emily Nash legde in de podcast van het magazine uit waarom Harry en Meghan besloten om hun kinderen niet mee te nemen naar Nigeria. "Het is niet makkelijk om dit soort dingen te doen, laat staan met kleine kinderen", zei Emily.

Chris Ship van ITV News voegde daaraan toe: "En het is Nigeria, een heel, heel groot land dat op dit moment ook een aantal eigen veiligheidsproblemen heeft. Dus ik zou denken dat ze hun kinderen niet meenemen, als je het mij nu vraagt." Aha!

Royalty
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld