Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even over de witte jurk van Meghan tijdens het Polo-uitje

De jurk had wel heel veel weg van haar bruidsjurk – en had een link naar prins Harry!

meghan

Tussen alle verplichte uitjes in zijn semi-royal leven door maakt prins Harry af en toe ook tijd vrij voor sportieve activiteiten. Vorig weekend speelde Harry een polowedstrijd, en werd hij aangemoedigd door Meghan in een witte jurk die heel wat weg had van haar bruidsjurk.

Flatteuze jurk

Dat Harry en Meghan een voorliefde voor polo hebben moge duidelijk zijn. Onlangs werd bekend dat het koppel voor Netflix nieuwe series gaan maken, waaronder een over 'de wereld van het professionele polo', zoals de verklaring van Archewell luidde.

De polowedstrijd leende zich natuurlijk uitstekend voor een flaneer-momentje in een glamoureuze outfit, en dus was ook Meghan van de partij. Voor de gelegenheid droeg zij een nieuwe jurk van ontwerper Heidi Merrick, die ze combineerde met haar nudekleurige AQUAZZURA-pumps, een wit schoudertasje van Valentino en uiteraard de nodige sieraden.

NL Beeld

De jurk kwam ons echter wel heel bekend voor. Misschien omdat Meghan fan is van de halternek en een soortgelijke jurk droeg op haar bruiloft in 2018. De halslijn en tint van de Polo-jurk doen denken aan Meghans tweede trouwjurk van Stella McCartney die ze droeg voor de avondreceptie in Frogmore House.

NL Beeld / Avalon

Geleend

De polo-jurk is ietwat toegankelijker door de opening onder haar decolleté. Ook is de jurk een stukje korter dan haar bruidsjurk. Grappig feitje: de polo-jurk heeft de naam 'Ginger' gekregen. Zou Meghan – met de knipoog naar de haarkleur van haar man – daarom voor deze jurk gekozen hebben?

We denken van niet, want Meghan heeft de jurk gewoon uit de kast getrokken bij haar voormalig Suits-collega Abigail Spencer. Zij droeg dezelfde witre jurk tijdens een jubileumfeest van de ontwerper Heidi Merrick in september 2023. Ha!

Royalty
  • People, Nouveau archief
  • NL Beeld