Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate en William delen nieuwe foto van jarige prins Louis

Wie jarig is trakteert!

NL Beeld

Wat vliegt de tijd! Prins Louis viert vandaag alweer zijn zesde verjaardag. Traditiegetrouw delen de prins en prinses van Wales een nieuwe portretfoto van hun jongste zoon.

Nieuw portret van de jarige

His Royal Highness Prins George Alexander Louis van Cambridge, ofwel kleine Louis, werd (alweer!) zes jaar geleden geboren in het St Mary’s Hospital. Ter gelegenheid van de verjaardag van Louis, is er een nieuwe foto vrijgekomen van de prins.

“Fijne zesde verjaardag, prins Louis! Bedankt voor de vele lieve wensen vandaag”, delen de Waleses op Instagram bij de portretfoto van hun jongste zoon. Op het nieuwe kiekje zien we de kleine prins liggend op zijn buik in het gras van Adelaide Cottage, hun huis op het terrein van Windsor Castle. Op de foto zien we een stralende prins Louis die echt steeds meer op zijn vader gaat lijken!

Kate-kiekje

Ieder jaar maakt prinses Kate zélf de verjaardag portretten van haar kinderen. Niet alleen omdat fotografie haar grote passie is, maar ook omdat het de Cambridge-kinderen helpt zich meer op hun gemak te voelen voor de camera. En niets blijkt minder waar, want op de zoete foto zien we een stralende prins Louis met een enorme grijns op zijn gezicht! Wat een leuk lief kereltje in wording. Afijn, wij zijn natuurlijk al jaren helemaal in de gloria van de kleine prins.

Van harte gefeliciteerd, Louis!

Royalty
  • Instagram @princeandprincessofwales
  • NL Beeld