• Royalty

Schitterende cover met 'Charles, Diana en Camilla'

Schitterende cover met 'Charles, Diana en Camilla'

Oude driehoek, nieuw jasje.

Er zijn allerlei redenen om uit te kijken naar seizoen vier van The Crown, dat op 15 november dan eindelijk op Netflix komt. Omdat Margaret Thatcher erin komt. Omdat het de laatste keer is dat we Olivia Colman als de queen zien. Omdat het nou eenmaal koud en nat is, we thuiszitten en we dit jaar nou niet direct getrakteerd worden op honderden leuke nieuwe films en series.

Maar de komst van Diana en daarmee het begin van de liefdesdriehoek der liefdesdriehoeken is voor velen toch wel dé reden om op 15 november klaar te zitten met tea and crumpets. Town & Country geeft alvast een voorproefje en liet de drie acteurs samen poseren voor een wel heel moderne versie van de 'three of us in the marriage'.

Schitterende cover met 'Charles, Diana en Camilla'

In het blad vertellen acteurs Emma Corrin, Josh O'Connor en Emerald Fennell over hun iconische rollen. Maar laten ze gelijk ook de nieuwste najaarsmode zien. En dat levert spectaculaire plaatjes op, zoals deze:

Wij mochten seizoen vier van The Crown vast voorproeven en kunnen melden dat er véél te genieten is op Diana/Charles/Camilla-gebied. Verder zijn onze lippen nog even verzegeld, maar geloof ons: dit seizoen wil je echt niet missen.

Beeld: Town & Country

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in