Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royals verschijnen massaal in bloemenprints bij Royal Ascot

Royals wearing florals! 

royal ascot

Woensdag was de tweede dag van de Royal Ascot. Reden genoeg voor allerhande societyfiguren, maar vooral ook royals, om in hun beste outfit te komen opdraven. Zoals gewoonlijk zagen we veel extravagante hoofddeksels, maar ook bloemenprints waren op deze tweede dag ruim vertegenwoordigd.

Royal Procession

Op de eerste dag van de Royal Ascot waren natuurlijk verschillende royals van de partij voor de Royal Procession. Onder hen waren uiteraard Charles en Camilla. Zij deelden het meest prominentje plekje in het voorste rijtuig met de Duke en Duchess of Wellington.

Wie verrassend genoeg ook haar opwachting maakte in een van de rijtuigen, was Lady Gabriella Kingston. Het was de eerste keer dat zij zich in de spotlights begaf sinds de plotselinge dood van haar man vorig jaar. Normaal gesproken zijn de plekjes in de Royal Procession bestemd voor eersterangs royals. Een bijzonder mooi gebaar van Charles dus dat hij voor Gabriella een mooie plaats naast prinses Anne had geregeld. De dochter van prins Michael van Kent kon bovendien rekenen op een dikke knuffel van Zara Tindall.

NL Beeld

Royals in bloemenprint

Verschillende royals die de opening van de Royal Ascot aan zich voorbij lieten gaan, verschenen wel op dag twee van het event. Zo maakte onder meer William zijn opwachting. Zonder Kate weliswaar, maar wel met ander leuk gezelschap. De prins werd namelijk vergezeld door de ouders van Catherine, Carole en Micheal Middleton. Carole verscheen in een prachtige gebloemde jurk van het Londense merk Self-Portrait.

NL Beeld
NL Beeld

Als echte paardenliefhebster (en fashionista) was natuurlijk ook Zara Tindall de tweede dag weer van de partij. Zij wist opnieuw indruk te maken in een gebloemde japon van ontwerper Anna Mason Wynne-Williams.

NL Beeld

De hertogin van Edinburgh maakte woensdag met haar outfit een knipoog naar haar trouwdag. Sophie droeg een witte, met bloemetjes bezaaide japon die bijna een bridal indruk maakte. Prachtig!

NL Beeld

Prinses Beatrice was twinning met Zara in een gebloemde Zimmerman-jurk. Op haar hoofd prijkte een zachtroze haarband van Juliette Millinery.

NL Beeld

Prinses Eugenie had de floral dresscode niet meegekregen, maar zag er evengoed beeldig uit in een crèmekleurig ontwerp van Gabriela Hearst.

NL Beeld

Al met al was het weer een Royal Ascot-dag als vanouds, met veel royals en nóg meer excentrieke hoedjes. Houden we van!

Royalty
  • Instagram @royalfashionpolice, Hello! Magazine
  • NL Beeld