Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Kate onthult wat het geheime talent van dochter Charlotte is

Zien we de prinses ooit terug op het podium?

charlotte

Prinses Charlotte mocht onlangs alweer negen kaarsjes uitblazen. De middelste telg van de Wales'jes begint steeds meer op haar moeder te lijken. Toch heeft Charlotte een verrassend talent waar moeder Kate alleen maar van kan dromen.

Zingen

Tijdens een bezoek aan de Vsi Razom Community Hub afgelopen oktober onthulde de prinses van Wales, dat Charlotte goed kan zingen en dat ook regelmatig doet in huis. "Ik hoorde mijn dochter vanmorgen zingen en het is een liedje dat Shine Jesus Shine heet en dat maakte me vanmorgen heel blij", vertelde Kate toen aan een Oekraïens meisje.

"Ken je dat liedje? Heeft het dezelfde melodie? Ik hoorde dat vanmorgen en ik werd er heel blij van. Ik ga dat liedje opzoeken in het Oekraïens." Kate was daar om het werk van de hub onder de aandacht te brengen, die Oekraïners ondersteunt die getroffen zijn door de oorlog.

Charlotte zit samen met haar broers en zussen prins George en prins Louis op de Lambrook School in Berkshire. De prestigieuze school biedt lessen in dansen en zingen en op de website staat het volgende: “Muziek- en toneellessen maken ook deel uit van het lesrooster voor al onze leerlingen en vinden plaats in Lambrook's Performing Arts Centre (Diamond Jubilee Centre), een levendige en creatieve ruimte vol muzikaal, acteer- en danstalent.”

Lenig

Overigens is zingen niet het enige talent van Charlotte. Vorig jaar liet Kate namelijk ook doorschemeren dat Charlotte heel lenig is. Tijdens een bezoek aan het Aberavon Leisure and Fitness Centre in Port Talbot, waar ze kinderen van Tywyn Primary School ontmoette, vroeg Kate aan een van de kids: “Kun je de spagaat doen?” Zelf kon de prinses het namelijk ook ooit. “Ik kon het toen ik klein was, maar nu moet ik blijven oefenen”, onthulde ze. Een van de kinderen showde toen vol trots haar demonstratie van de spagaat. “Mijn kleine meid [Charlotte] doet dat ook graag”, zei Kate toen over haar dochter.

Royalty
  • Hello Magazine
  • NL Beeld / PA Images