Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoe zal prinses Charlotte eruit zien als ze wat ouder is?

De nieuwe digitale technieken staan voor niets. Hoe zal prinses Charlotte eruit zien als ze wat ouder is? Nou, we hebben ongeveer een idee.

Princess Charlotte of Wales 2023

Kunstmatige Intelligentie heeft zo zijn voor- en nadelen, maar sinds creatievelingen links en rechts zichzelf en andere Barbie'fyen lijken er geen grenzen meer te zijn aan hoe beelden kunnen worden bewerkt. Waarbij het resultaat vooral flatterend uitvalt, met de werkelijkheid (overgewicht, pukkels, Resting Bitch Face) heeft het weinig te maken.

Toch is het opmerkelijk hoe snel de techniek zich ontwikkelt. Dit is bijvoorbeeld een vrij old school verouderingstechniek, toegepast op prinses Diana, door haar voortijdige dood voor altijd 36, maar in het filmpje van haar 40ste tot haar 100ste, als het haar gegund was geweest.

Vergelijk dat met deze aging van prinses Charlotte tot tiener en het is meteen een stuk meer Princess Diaries, nietwaar?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Getty Images