Prins Andrew overweegt wéér een televisie-interview

Want kán het nog erger?

prins Andrew

Je zou zeggen dat helemaal niemand in Groot-Brittannië en ver daarbuiten ooit nog zin heeft om iets van prins Andrew te horen. Maar daar denkt de middelste zoon van wijlen Queen Elizabeth toch anders over.

Zijn imago en werkende leven implodeerden in 2019, toen Jeffrey Epstein werd gearresteerd en hun hele geschiedenis werd opgerakeld. Dat jaar gaf hij ook zijn inmiddels beruchte en binnenkort zelfs verfilmde interview met de BBC (sowieso altijd een slecht idee, Windsors die interviews geven).

andrew charles edward
© ANP

Daar liep het allemaal zó in de soep dat je zou denken dat Andrew never nooit meer een microfoon of camera in zijn zweetvrije gezicht wil. Maar bronnen vertellen nu tegen de Daily Mirror een heel ander verhaal.

De schandaalprins schijnt actief op zoek te zijn naar een partij die hem wil helpen zijn kant van het verhaal van de afgelopen jaren te vertellen.

“Hij heeft geen baan meer, verliest zijn huis. Wat valt er voor hem nog meer te verliezen?”, aldus de bron. “Hij is eigenlijk overal toe bereid.”

harry andrew
© ANP

Een Amerikaans interview lijkt hem wel wat, nadat prins Harry op Amerikaanse televisie in meerdere interviews zijn boek aan de man kreeg. De Amerikanen schijnen er ook wel oren naar te hebben, al moeten ze dan wel naar het VK reizen om de prins te treffen. Die is sinds de FBI hem wil spreken in de zaak Epstein/Maxwell niet meer op Amerikaanse bodem geweest.

Het is voor broer Charles te hopen dat het geen vaart zal lopen, met het oog op de kroning waar Andrew zeer vermoedelijk niet welkom zal zijn. Een mooi moment om je verhaal te doen, lijken bronnen nabij Andrew te hinten.

Laten we voor iedereen hopen dat het niet zover komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in