Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: prins Albert samen met de tweeling op stap

We misten wel een beetje Charlene-glamour. 

albert

Afgelopen zondag werd in Monaco het Sint-Jansfeest gevierd: een christelijke feestdag waar de nodige pomp and circumstance aan te pas komt. Een uitgelezen kans voor de Monegaskische royals om te schitteren natuurlijk, al kwam degene van wie we de meeste glamour verwachtten niet opdagen. In plaats daarvan maakte prins Albert zijn opwachting. Zonder Charlene, maar mét de tweeling!

Onvoorspelbare prinses

In Monaco wordt doorgaans het één na het andere glamour-event georganiseerd. Of Charlene haar evenementen zorgvuldig uitkiest of gewoon op het laatste moment bedenkt of ze er zin in heeft weten we niet, maar het is altijd een verrassing of ze komt opdagen. Zondagavond was dat niet het geval. In plaats daarvan verscheen prins Albert met de tweeling, prins Jacques en prinses Gabriella.

Het was voor Albert en de kids een avond als zovelen: ze woonden de ceremonie bij, namen plaats op het balkon, zwaaiden wat en stonden vooral koninklijk te zijn. En hoewel ze er allemaal prachtig uitzagen, misten we stiekem toch een glamour-lookje van prinses Charlene.

Goede vader

Dat Albert alleen met de tweeling op stap was is overigens zo gek nog niet. Onlangs liet de prins namelijk in een interview weten dat hij graag quality time met hen doorbrengt. Het zou er alles mee te maken hebben dat Albert zelf niet bepaald een leuke vader heeft gehad. “Veeleisend, maar rechtvaardig”, noemde Albert hem ooit. Volgens velen een verkapte manier om aan te geven dat de vader-zoonrelatie niet al te best was.

Vanwege het gebrek aan ouderliefde in hun eigen jeugd, proberen zowel Albert als zijn zusjes Caroline en Stéphanie om hun eigen kinderen anders op te voeden. Zo probeert Albert elke ochtend met zijn kids te ontbijten en dan uitgebreid met ze te praten. Met zijn kinderen uit eerdere relaties, Jazmin en Alexandre, heeft de prins ook een goede band opgebouwd. Hij is hier nooit heel open over geweest, maar zei ooit wel over vader zijn: “Je kunt het maar één keer doen.” Wijze woorden!

Royalty
  • Blauw Bloed, Archief
  • NL Beeld