• Royalty

Nieuwe details over de royal wedding

Nieuwe details over de royal wedding

Dat het jawoord op televisie komt wisten we al, maar nu zijn er nog veel meer details vrijgegeven over de grote dag van Harry en Meghan. Plus: een kijkje in de kerk.

Zaterdag 19 mei staat al rood omcirkeld in de agenda van elke royaltyliefhebber. Maar nu de bruiloft van prins Harry en Meghan dichterbij komt, biedt het paleis alvast een inkijkje in wat we precies kunnen verwachten. Om te beginnen met een tijd van aanvang: om 13.00 uur Nederlandse tijd.

Nieuwe details over de royal wedding

Midden in de nachtDan wordt er in St. George’s Chapel in Windsor echt getrouwd, voor het oog van een paar honderd gasten en natuurlijk de rest van de wereld die voor de tv klaar zit. Even slikken wel voor Meghans landgenoten: in haar geboorteplaats LA is het dan vier uur ’s nachts.

Nieuwe details over de royal wedding

De koets inNa het uitspreken van de geloften stapt het bruidspaar in een koets voor een rondje door de straten van Windsor, zodat er nóg meer mensen kunnen meegenieten van hun geluk. Ze eindigen bij St. George’s Hall voor een receptie met de daggasten.

Nieuwe details over de royal wedding

Feest zonder camera's’s Avonds geeft prins Charles ook nog een privéfeest, waar alle royals de dag zonder nieuwsgierige blikken kunnen afsluiten. Daar kunnen we dus niet meekijken, maar eerlijk is eerlijk: dat we zó veel van het huwelijk mogen zien, is al een groot genoeg feest.